New Year’s eve nailart

image
Na alle kerst nailarts is het nu weer tijd voor iets anders. We tellen de laatste dagen van 2014 af daar hoort een toepasselijke nailart bij.
Deze simpele nailart is makkelijk te maken, je hebt er wel een stampingplate van Konad voor nodig. Als je die niet hebt, zou je ook zilveren sterretjes (vaak te koop in hobbywinkels) op je nagels kunnen verwerken.

image
Ik lakte mijn nagels met Cnd Shellac in de kleur Asphalt. Ik vind dit een mooie neutrale kleur die je bij veel kleding stijlen kunt dragen. Voor deze nailart heb ik hem chique gehouden door te stempelen met een zilveren poeder stempellak van Konad.

image
Ik stempelde op mijn ringvingers en mijn duimen de sterren. Deze vond ik wel passen bij het thema nieuwjaar. Lekker knallen!!
Om de sterren nog wat extra te benadrukken plaatste ik een zilveren stud in het middel van elke ster.
Deze nailart is best wel druk en daarom heb ik hem op twee vingers per hand gemaakt. De andere vingers laat ik zoals ze zijn, waardoor het geheel niet te druk wordt.

image

2 thoughts on “New Year’s eve nailart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *