Shoplog: Op=Op voordeelshop

image

Al een hele tijd zit de op=op voordeelshop bij ons in het winkelcentrum. Ik was er alleen nog nooit binnen geweest. Nu dus wel en daar werd ik toch blij van!!!!

Bij binnenkomst ging ik meteen op zoek naar het schap met nagellak, omdat ik hoopte op bekende merken voor een leuke prijs. Bij het laatste schap was het eindelijk raak. En wat ik toen zag….

Daar stonden alle oogschaduw paletten van W7! Als een kind zo blij was ik. Al een tijdje stond een palette van W7 op mijn wishlist, maar ik had niet zo’n zin om er èèn via internet te bestellen. Nu kon ik er dus gewoon èèn kopen.

image

image

Ik koos, zoals je op de foto’s kunt zien, voor het In the Night palette. Ik houd van sprekende kleuren en daar voldoet dit palette helemaal aan. Binnenkort zal ik de kleuren voor jullie swatchen.

Naast het oogschaduw palette heb ik ook nog een aantal stripers gekocht en nog twee nagellakken van W7. Ik koos voor een donkerpaarse (36 Purple Paradise) en diep blauwe (51 Wild Blue) kleur. Ook deze zal ik binnenkort swatchen.

image

Ik ben dus erg goed geslaagd en ik heb niet eens zo heel lang rondgekeken. Binnenkort ga ik zeker terug, want de verkoopster gaf aan dat het nieuwe oogschaduw palette van W7 elk moment kan binnenkomen.

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *