Morphe Brushes The Blushed Blush Palette

Ken je dat gevoel? Dat je een bestelling van make-up producten hebt geplaatst en je er vooraf al van overtuigd bent dat één bepaald product fantastisch zal zijn!
Dat gevoel had ik bij het Morphe Brushes The Blushed Blush Palette. Van de oogschaduw paletten ben ik groot fan, dus dit moest goed komen! Vandaag vertel ik je of mijn voorgevoel klopte.

Morphe Brushes The Blushed Blush PaletteDe verpakking van het Blushed Blush Palette is hetzelfde als van de Morphe oogschaduw paletten. Strak, zwart en met de naam Morphe Brushes erop. Het is een vrij simpele verpakking, die gelet op de prijs van de producten prima voldoet en ook nog eens heel makkelijk mee te nemen is.

Morphe Brushes The Blushed Blush PaletteIn het palette zitten negen kleuren blush, waarvan sommige mat zijn en sommige een shimmer bevatten. De shimmers zijn overigens heel subtiel en zoals je straks bij de swatches zult zien vallen ze bijna niet op.

Bij het openen van het palette werd ik meteen heel erg blij. De kleuren zijn behoorlijk divers en bijna allemaal goed draagbaar. Je kunt met dit palette alle jaargetijden uit de voeten!
Uitzondering voor mij is de kleur rechts onder in de hoek. Geloof niet dat die door mij ooit gebruikt gaat worden :) Deze kleur lijkt me op een donkere huid overigens wel heel erg mooi.
Het palette is naar mijn mening voor heel veel verschillende huidskleuren geschikt, wat een groot pluspunt is. Goed gedaan Morphe.
Ik begin hier al voorzichtig te juichen hoor!

De linker kleur uit de middelste rij lijkt overigens sprekend op mijn favoriete blush van MAC en dat is de kleur Melba. De kleur daarnaast lijkt er ook wat op, maar is net wat donkerder en bevat een hele lichte shimmer.

Morphe Brushes The Blushed Blush Palette
Dit zijn de swatches van het Morphe Brushes The Blushed Blush Palette. Zoals je ziet zijn de blushes super gepigmenteerd. Echt wauw!!!
De blushes van Morphe zijn alles wat ik ervan gehoopt had en meer. De oogschaduw van dit merk is top, maar de blushes doen er zeker niet voor onder. Ik ben helemaal om, Morphe Brushes is op dit moment echt één van mijn favoriete merken.

Morphe Brushes The Blushed Blush Palette
Op deze foto draag ik de kleur helemaal rechts bovenin. Zoals je ziet komen de blushes op je huid aangebracht met een blush kwast prima tot hun recht. Ze zijn niet poederig te poederig en blenden makkelijk. Het is hooguit een beetje oppassen met de pigmentatie. Je hebt echt maar heel weinig product nodig.

Sinds ik het Morphe Brushes The Blushed Blush Palette heb ontvangen, gebruik ik het non-stop. Met dit palette kun je elke look afmaken en het is heerlijk om meteen alle kleuren bij de hand te hebben.

Het The Blushed Blush Palette van Morphe Brushes is via diverse webshops te bestellen. Zelf kocht ik dit palette via Beautybay.com voor €22,60. Dit is een Engelse shop die gratis naar Nederland verzend wanneer je voor meer dan €21,- besteld. Het palette is ook via Boozyshop.nl te koop voor € 23,99.

2 thoughts on “Morphe Brushes The Blushed Blush Palette

  1. Deze ga ik zeker aanschaffen na het zien van je review! De prijs is toch prachtig voor wat je krijgt! Blushes vind ik persoonlijk heel moeilijk om de juiste kleur te vinden. Hier zal zeker genoeg tussen zitten en nog leuker, het uitproberen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *