Lancôme Miracle Cushion Sample

image
Vandaag probeerde ik het Lancôme Miracle Cushion sample uit. Een bijzondere foundation door de combinatie van een vloeibare foundation met een compact kussentje.
image
Ik vroeg het sample aan via internet en toen ik al bijna vergeten was dat ik het had aangevraagd, werd het toch nog thuisbezorgd. Ik denk dat ik niet de enige ben geweest die deze foundation wilde proberen :) In de enveloppe die ik binnen kreeg zat het sample en een A4-tje met uitleg over de Miracle Cushion.

image
Tijd om te testen! Het sample werkt heel gemakkelijk. Aan de ene kant zit een mini Miracle Cushion en aan de andere kant zit een mini sponsje om de foundation mee aan te brengen.
Ik bestelde kleur 02 Beige Rosé en die matcht verrassend goed met mijn huidskleur. Niet geheel onbelangrijk om een foundation goed te kunnen testen.

Ik wilde deze foundation proberen, omdat ik zelf een extreem dekkende crème foundation gebruik die voor de zomer wat zwaar kan zijn.
Natuurlijk testte ik eerst met mijn vinger hoe de foundation aanvoelde. Ik was verrast hoe dun hij was en daar werd ik meteen wat sceptisch van. Dit zou nooit aan mijn wens voor een fatsoenlijke dekking tegemoet kunnen komen. Dat dacht ik tenminste.
Ik wist dat ik qua dekking wat consessies moest doen, aangezien een vloeibare foundation nou eenmaal niet de dekking heeft van een crème foundation. Toch wil ik als ik een foundation gebruik, wel zien dat ik hem op heb. In de goede zin van het woord natuurlijk hè. Ik wil geen cake face, maar ik wil ook niet mijn eigen (niet egale) huid volledig zien.

image
Ik bracht de Miracle Cushion foundation in twee laagjes aan. Voor mij was 1 laagje net wat de transparant. Zelfs met twee laagjes voelt de foundation ontzettend licht aan op mijn huid. Het voelt eigenlijk bijna alsof ik helemaal geen foundation draag. De dekking vind ik er met twee laagjes prima uit zien. En de finish…..waaaah!!! Dit is mooi!! Ik kan het denk ik het best omschrijven als een gezonde glans. I like it!

image
Ik maakte ook nog twee foto’s buiten, om jullie een goed idee van de kleur en dekking te geven.

image
Zelfs aan het einde van de dag zat de foundation nog behoorlijk op zijn plek. Alleen op mijn neus kon ik zien dat hij verdwenen was. Daarnaast viel me op dat mijn gezicht minder glimmend was dan bij mijn andere foundation. Een extra pluspunt dus!

Ik ben erg enthousiast over de Lancôme Miracle Cushion en het is zeker een goede kanshebber als zomer foundation.

De Lancôme Miracle Cushion is verkrijgbaar bij Douglas, Ici-Paris en de Bijenkorf voor ongeveer €42,00. Een refill kun je kopen voor €30,00.

4 thoughts on “Lancôme Miracle Cushion Sample

  1. De dekking ziet er heel natuurlijk uit daar houd ik zelf ook van, fijn dat je ook niet het gevoel hebt dat je een foundation op hebt met wat goedkopere merken heb ik dit wel gauw. Ik ben je trouwens gelijk gaan volgen op Bloglovin je hebt een leuke blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *