Ik ben er weer! Kleine update en vakantie journaling

Hoe heftig ook, de vakantie zit er op en daar is geen ontkomen aan :) We zijn weer aan het werk. De tijd van uitslapen, aanschuiven voor het ontbijt en vervolgens door naar het strand of het zwembad is voorbij.
Wat hebben we een heerlijke en mooie vakantie gehad op Tenerife! Heerlijk!!!

Voordeel van het terugkomen in ons gewone ritme, is dat er ook weer tijd is voor het maken van journaling video’s. Dat heb ik stiekem toch wel gemist hoor. Ik vind het super leuk om te doen.

Vandaag heb ik twee video’s gepubliceerd. Een Nederlandse en een Engelse/Internationale uitvoering.
Ik ben meteen een grens overgegaan voor mezelf, namelijk met mijn hoofd in beeld, praten tegen de camera.
Wil je deze primeur niet missen? Kijk dan zeker even deze video’s :)

Wat je verder ziet in deze video’s? Een update over de afgelopen (vakantie) periode. Een kleine impressie van de materialen die ik meenam naar Tenerife en een paar van de pagina’s in mijn journal die ik tijdens de vakantie maakte.

Alvast bedankt voor het kijken en tot snel!!

 

One thought on “Ik ben er weer! Kleine update en vakantie journaling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *