Huidverzorging van La Roche-Posay

image

Zelf heb ik een enorm gevoelige huid. Als kind had ik behoorlijk heftig last van eczeem, maar dat is gelukkig veel minder geworden. Toch moet ik wel oppassen met geparfumeerde huidverzorgingsproducten. Veel merken hebben een aparte lijn voor de gevoelige huid, maar ik heb gemerkt dat ik daar meestal na verloop van tijd toch last van krijg.

Zoals we inmiddels allemaal hebben kunnen voelen, is het echt herfst geworden in Nederland. Voor mij betekent dit dat mijn huid droger wordt en echt extra verzorging nodig heeft. Ik ben daarom op zoek gegaan naar nieuwe producten en ik ben erg te spreken over de producten van La Roche-Posay.

Voor mijn handen kocht ik Cicaplast handen.

“CICAPLAST HANDEN
HERSTELLENDE BUFFERENDE HANDCRÈME
Deze herstellende, bufferende handcrème kalmeert, beschermt en herstelt de huidbarrière van handen die het zwaar te verduren krijgen en die beschadigd zijn door huishoudelijke en professionele agressies. De formule met 4% Niacinamide en 30% Glycerine heeft een bijzonder cosmetische textuur, waardoor u na het aanbrengen meteen weer aan het werk kan.”

image

Als bodylotion kocht ik de Lepikar Baume AP+.

“LEPIKAR BAUME AP+
VOEDENDE BALSEM
TEGEN IRRITATIE, TEGEN KRABBEN
ZONDER PARFUM. ZONDER PARABENEN. ZONDER PHENOXYETHANOL
VOOR EXTREEM DROGE HUID. HUID MET NEIGING TOT ATOPIE. BABY’S, KINDEREN EN VOLWASSENEN.
Kalmeert onmiddellijk.
Vermindert het aantal opstoten van extreem droge huid.”

image

Als je geen gevoelige huid hebt, kan ik me voorstellen dat dit artikel niet heel interessant is om te lezen. Toch zijn er heel veel mensen met een gevoelige huid. Gebruik je dan net als ik graag  nagellak en make-up, dan moet je goed voor je huid zorgen.

Dat de producten geen lekkere geur hebben moet je dan maar even op de koop toenemen. Ze stinken trouwens niet hoor!

Mijn handen zien er echt veel beter uit en ik smeer de Cicaplast pas een aantal dagen. Ook de huid van de rest van mijn lijf is door het gebruik van de Lepikar veel minder droog en jeukerig.

La Roche-Posay kent een mooie aktie waarbij je een spaarkaart kunt bijhouden. Wanneer je zes producten koopt (minimale waarde €9,95) krijg je het zevende product gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *