Gelakte nagels, vaste routine

image
Ik kan me niet meer voorstellen hoe het is om geen gelakte nagels te hebben. Zelfs in mijn omgeving verwachten ze  bij mij gelakte nagels met een (kleine) nailart te zien…..
Ik krijg serieus soms een opmerking als ik geen nailart op mijn nagels draag haha!

Ongelofelijk vind ik het als ik terugdenk aan een jaar geleden en mezelf dan bedenk dat mijn nagels er volledig afgekloven uitzagen. Dat wil ik echt nooit meer!!! En ik weet nu ook dat het niet meer nodig is.
Zolang ik mijn nagels lak bijt ik ze niet en zien ze er verzorgd uit.

Inmiddels hoort het lakken van mijn nagels ook echt bij mijn verzorgingsroutine en weet ik dat een dag zonder nagellak funest is voor mijn nagels (lees: Dat overleven ze niet!).
Het liefst gebruik is gellak, omdat dit mijn nagels wat extra stevigheid geeft en die hebben ze echt wel nodig. Daarnaast blijft gellak natuurlijk langer zitten en dat scheelt ontzettend veel tijd.

Op dit moment draag ik Cnd Shellac in de kleur Asphalt op mijn nagels. Op mijn ringvinger en duim maakte ik het welbekende, altijd leuke, bloemetje. Deze keer maakte ik een wit bloemetje met een roze accent. Ik denk niet dat ik ooit genoeg kan krijgen van deze nailart. Door het wisselen van achtergrondkleur, kleur van de bloemblaadjes of de accentkleur, ziet deze nailart er toch telkens anders uit.

Hoort het lakken van nagels ook bij jouw vaste routine??

4 thoughts on “Gelakte nagels, vaste routine

  1. Ik herken hier echt de stijl van Ramona in. Het roze, wit en zwart.
    Ik heb super veel nailarts gedaan, eerst elke dag, maar door de pijn in mijn handen lukt het niet meer zo goed.
    Bloemetjes zijn altijd wel snel even te maken, toch eens vaker weer aan denken.

    1. Ja, dat schreef je al eens eerder. Qua bloemetje klopt dat zeker! De kleur is maar net afhankelijk van de ondergrond natuurlijk. Al ga ik graag voor witte bloemblaadjes, daar past alles bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *