Eerste YouTube Video

Vandaag zette ik mijn eerste YouTube video ooit online. Aaaggggggh, spannend!!!! Ik vind dat je jezelf toch nog een stuk meer kwetsbaar opstelt op YouTube dan op een blog. Je kunt je niet achter je toetsenbord verschuilen :)
Ik heb bewust gekozen om filmpjes te gaan maken van mijn Traveler’s Notebooks, Planners en Artjournals, omdat ik vind dat ze in een filmpje beter tot hun recht komen dan in een blog artikel. En het klinkt zo lekker, die ritselende bladzijden. Vind ik gewoon!
Telkens als ik een filmpje publiceer, zal ik dit hier op mijn blog ook laten weten.

Natuurlijk vind ik het ontzettend leuk als je een kijkje neemt en/of je abonneert op mijn YouTube kanaal.

2 thoughts on “Eerste YouTube Video

  1. Welcome back! En hoe!! Ga vanmiddag lekker op de bank met een kop thee kijken, leuk! Enne.. natuurlijk abonneer ik me op je YouTube kanaal! Heel veel succes & plezier!

  2. Hartstikke leuk! Laat je schilderkunsten ook maar zien, daar ben ik wel benieuwd naar. Volgens jou stelt t niks voor, maarre… ik weet niet waar ik zou moeten beginnen hoor :-) :-D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *