Watch my Week, week 9 2015

image
Week 9, 2015

De laatste week van februari is alweer voorbij. Ongelofelijk dat we al weer in de derde maand van 2015 zijn aanbeland. Kijk je mee met wat ik afgelopen week deed?
image
Ik werkte deze week veel thuis, omdat ik een project af moest maken. Ook in de avonduren ging ik hiermee door en dat gaat helaas toch ten kosten van de mogelijkheid om te bloggen. Gelukkig kon ik toch een aantal artikelen plaatsen.

Ik plaatste onder andere een artikel over de beautyproducten die ik vorige weekend kocht. Over het masker en de concealer volgen nog reviews.
Over de Estée Lauder lipstick schreef ik al een review. Hierin kan je lezen hoe fantastisch ik deze lipstick vind.

image
Op dinsdag maakte ik wraps met o.a. gehakt, paprika, prei en kidneybonen. Het is een recept uit het boek Opperdepop van AH.

Ik plaatste een bestelling bij het Amerikaanse merk Makeup Geek. Een aantal oogschaduw kleuren die ik besteld heb liet ik al aan jullie zien. Volgens de track and trace ligt mijn pakje nu bij de douane. Spannend!! Ik kan niet wachten de kleuren echt te zien en de oogschaduws uit te proberen.

Ik probeerde ook nog een selfie te maken samen met Kay. Hij had er niet zo’n zin in, maar de foto is toch aardig gelukt. Ben zo trots op ons kereltje!
Een toren bouwen van Duplo is natuurlijk ook veel leuker dan een selfie maken :)

image
Op Instagram maakte ik een kleine statement over het vooroordeel dat sommige mensen hebben ten opzichte van mensen met tatoeages. Dat betekent dus inderdaad dat ik ze zelf ook heb.
Misschien laat ik ze nog wel eens zien in een artikel. In de zomer komen ze sowieso in beeld, aangezien ik ze dan nauwelijks kan verbergen (en dat wil ik ook niet).

image
Vandaag ben ik met twee vriendinnen en de kids een middag bij Monkeytown geweest. De kinderen hebben heerlijk gespeeld en dan hebben wij het vanzelf ook naar de zin.
Kay was helemaal moe toen we thuis kwamen en ik ben ook blij om met mijn voetjes omhoog op de bank te zitten. Vermoeiend zo’n speelparadijs hoor!

Een drukke, maar ook gezellige week. Het weekend vliegt altijd voorbij, dus het is alweer bijna tijd voor een nieuwe week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *