Watch my week, week 6 2015

image
Week 6, 2015

Een beetje later dan normaal, maar natuurlijk laat ik jullie ook deze keer weer zien wat ik de afgelopen week gedaan heb!
Kay had deze week last van een buikvirus. Zo zielig! Gelukkig is hij inmiddels helemaal opgeknapt en hebben we hopelijk nu alle virussen wel gehad in ons huis. Lijkt wel of iedereen om ons heen wat te pakken heeft. Van mij mag het heel snel weer beter weer worden!
Maar goed, op naar het overzicht van de afgelopen week.
Op dinsdag hadden we samen vrij en maakte ik een foto van mijn make-up look van die dag om bij het bijbehorende artikel te plaatsen.
Ook maakte we een happy family selfie :)
image
In het artikel dat ik over mijn look plaatste kon je lezen welke fijne producten ik gebruikte. Dit zijn echt mijn favorieten op dit moment.

Op woensdag werkte ik een gedeelte van de dag thuis. Ik krijg dan altijd bergen werk verzet. En een super voordeel is: lekkere zelfgemaakte koffie en zelfgebakken cake!!

image
Deze week liet ik jullie ook de swatches van de CCO shellac en een door mij gemaakte nailart zien. Ik vind de kleuren die ik gekocht heb echt zoooooo mooi!

image
Omdat Kay de hele week al ziek was heb ik in het weekend niet veel gedaan. Vrijdag pasten mijn ouders even op en kon ik lekker relaxen bij de kapper. Ik zou echt niet weten waar ik zonder mijn ouders zou zijn. Ik kan altijd op ze terugvallen!

image
Zaterdag ging het gelukkig al weer een stuk beter met Kay en konden we even op stap om nieuwe schoenen te kopen. Ik ga altijd naar deze speciaalzaak voor kinderschoenen in Helmond. Je wordt er super fijn geholpen en ze hebben heel veel keuze.

image
De rest van het weekend hebben we wat geknutseld en lekker rustig aan gedaan!! Vandaag is weer alles bij het oude, Kay naar de peuterspeelzaal en ik weer (thuis) aan het werk.

One thought on “Watch my week, week 6 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *