Watch my Week (week 52, 2014)

image
Week 52, 2014

Daar is ie dan, het overzicht van de laatste week van 2014! De week van kerst en sneeuw in Nederland.
Ik heb al sinds vorige week last van rugpijn en daardoor heb ik vooral in het begin van deze week rustig aan moeten doen. Er kwamen hierdoor ook minder artikelen online. Het is nog steeds niet helemaal over, dus ik moet nog steeds erg opletten. Niet echt mijn sterkste eigenschap…
Dit deed ik de rest van de week.
Woensdag plaatste ik nog net op de valreep een kerst nailart op mijn blog. Het is natuurlijk hartstikke leuk om tijdens de kerstdagen je nagels aan te passen. Rood, groen, wit en glitter horen voor mij echt bij de kerst.
Op woensdag was het natuurlijk ook kerstavond en Stephan en ik geven elkaar dan altijd een cadeautje. We zeggen elk jaar dat we het niet doen, maar stiekem doen we het altijd wel :) Ik kreeg Yankee Candles, zoals jullie al in mijn blog over de kerst konden lezen. Love them!!
Donderdag was eerste kerstdag en daar hoorde een selfie bij de kerstboom bij. In de middag gingen we naar mijn ouders en die kregen een extra cadeau om ze te bedanken voor alles wat ze voor ons doen. Kay mocht helpen met uitpakken.
Vrijdag was tweede kerstdag. Stephan moest werken en ik deed het samen met Kay rustig aan. Als lunch at ik een zalm wrap die ik op eerste kerstdag maakte voor het bezoek van mijn schoonouders.
Zaterdag was alles wit van de sneeuw die ’s nachts was gevallen . Ondanks mijn rugpijn kon ik het niet laten toch met Kay naar buiten te gaan. De laatste keer dat het heeft gesneeuwd was hij pas 10 maanden oud, dus hij had geen herinnering aan het zien van sneeuw. Hij vond het prachtig!! We gingen met de slee naar mijn ouders en maakten daarna een sneeuwpopje in de achtertuin.
Zelf ben ik niet zo fan van sneeuw, geef mij maar zon en warmte. Om Kay zo te zien genieten vind ik natuurlijk super leuk!
Zondag was het nog steeds wit buiten. Jammer dat de sneeuw helemaal hard was geworden door de regen en vorst. Niet meer te doen om erin te spelen, maar nog wel een mooi plaatje vanuit huis kunnen maken.
Ik maakte ook nog een blogpost met inspiratie voor een New Year’s Eve nailart. Je hebt het artikel inmiddels al kunnen lezen. Hopelijk lukt het om de komende dagen nog 1 of 2 nailarts voor nieuwjaar te laten zien.

Dat was ie dan, de laatste Watch my Week van 2014. Ik kijk er erg naar uit om met mijn blog aan 2015 te starten en een heel jaar vol te maken met artikelen.
Tot volgende week, tot volgend jaar!!!!

One thought on “Watch my Week (week 52, 2014)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *