Watch my Week, week 36 2015

Watch my Week
Deze week begon hartstikke warm (misschien ben je het al vergeten), maar eindigde nat en koud. Brrrr, het lijkt wel of de herfst al begonnen is.
Voordeel is dat het met dit weer wel heel lekker is om met een dekentje op de bank blogs te lezen :)
Maandag was het dus nog heel mooi weer. Helaas werkte ik de hele dag binnen en kreeg er nauwelijks iets van mee.
Op dinsdag was het weer een stuk minder mooi en besloten we samen naar de binnenspeeltuin te gaan. Kay vermaakte zich prima en doordat de scholen weer begonnen zijn was het lekker rustig.

Benefit The Porefessional
Woensdag plaatste ik een artikel online over de Benefit The Porefessional. Een hele fijne primer, die ik vooral op lange dagen graag gebruik.

Watch my Week
’s Avonds ging ik met een vriendin eten bij de Italiaan en daarna gingen we naar de film Amy, de documentaire over het leven van Amy Winehouse. We hadden het erg gezellig en daardoor vergat ik helemaal foto’s te maken van het eten. Je moet maar van me aannemen dat het erg lekker was! In de bios was in eerste instantie helemaal niks te beleven. We dachten de hele zaal voor onszelf te hebben. Later kwamen er toch nog wat anderen bij en keken we met een klein gezelschap de film. Tries om te zien hoe het leven van zo’n jonge vrouw is verlopen.

Watch my Week
Donderdag ben ik als eerste aan het werk in deze ruimte. Ik stuur Stephan een foto om te delen dat ik me zo toch wel erg Remi voel. Gedeelde smart is halve smart, nietwaar? Later op de dag zit het helemaal vol en word ik knettergek van de drukte haha. Wij werken met flexplekken, dus het is elke dag een verassing bij wie je op de kamer zit. Ik vind dat eigenlijk best prettig, maar het was wel even wennen.

Watch my Week
Op vrijdag wilde ik een artikel online zetten over het Makeup Revolution Iconic Pro 2 palette. Ik had op donderdag foto’s van swatches gemaakt, maar die waren te donker en dus maakte ik ze op vrijdag opnieuw.

Iconic Pro 2
Het palette is werkelijk prachtig en de oogschaduws zijn heel mooi gepigmenteerd. In dit artikel lees je er alles over.

Op vrijdag maakte ik geen foto’s. Ik deed die dag niet zo heel erg veel. Moe van het werken en een aantal avonden (te) laat in mijn bed liggen, lastte ik een relax dag in. Kay vond het ook heerlijk, want voor hem is deze week het normale ritme ook weer begonnen. Nu de schoolvakanties voorbij zijn, mag hij ook weer naar de peuterspeelzaal.

Watch my Week
Zaterdagochtend ging ik een stukje wandelen en Kay ging mee op de fiets. Hij was zo trots als een pauw dat hij in plaats van op de stoep, nu ook op het grote mensen fietspad mocht fietsen.
Ik moest trouwens nog aardig doorlopen om deze snelheidsduivel bij te houden……

Watch my Week
’s Middags kwam de pakketbezorger een heel leuk pakketje bezorgen! Mijn bestelling van Morphe was er eindelijk!

Watch my Week
Ik bestelde twee paletten en een aantal kwasten. Volgende week komt er een uitgebreide shoplog op mijn blog te staan. De foto van het in Amerika gehypte 350 palette van Morphe wil ik jullie niet onthouden. Wat een plaatje hè!!

Watch my Week
Op zaterdag middag kwamen de zoon en dochter van de buren (ook wel onze lieve oppassers genoemd) langs met de nieuwe spaaractie van de Plus supermarkt. Zoals je ziet is onze kleine man erg blij met zijn zelf gebouwde supermarkt.

Op zondag maakte ik opnieuw geen foto’s. Vrijdag kreeg ik, door de verkoudheid die ik heb, last van mijn oren. Dat ging zaterdag over in duizeligheid en ook zondag had ik daar nog last van. Echt super irritant.
Mocht ik vandaag nog zo duizelig blijven, dan ga ik zeker even de dokter bellen.

Chloé
Op mijn blog kon je wel een artikel over mijn favoriete parfum van dit moment lezen, namelijk het Chloé Eau de Parfum.

Hopelijk voel ik me deze week snel weer beter en heb ik wat meer energie om dingen te doen en foto’s te maken. Ik wens jullie in elk geval een hele goede week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *