Watch my Week, week 30 2015

Watch my Week
Ik wil jullie aan het einde van deze maandag toch nog even meenemen naar afgelopen week.
Het valt na de vakantie nog een beetje tegen om weer in het “normale” ritme te komen merk ik. Ik heb ook even getwijfeld of ik nog wel door moest gaan met de Watch my Week artikelen, omdat ik merk dat deze toch minder goed worden gelezen dan mijn beauty gerelateerde artikelen. Ik heb besloten toch door te gaan, omdat ik het gewoon leuk vind om te delen en dit blog mijn stukje op het wereld wijde web is waar ik alles op plaats wat ik leuk vind!
Op dus naar de afgelopen week :) Maandag was mijn eerste werkdag na de vakantie en dat is toch altijd even slikken. Ons leven is behoorlijk druk en tijdens de vakantie zijn we natuurlijk lekker veel samen. Ik vind het altijd jammer als dat weer voorbij is.
Gelukkig volgende de eerste vrije dag alweer op dinsdag (goed gepland dacht ik zo) en we besloten nog iets leuks te gaan doen. Om het af te leren zullen we maar zeggen….. We namen Kay meer naar de film van de Minions en hij vond het prachtig!!! Een dag later wist hij te melden dat zijn Minion knuffel (die was natuurlijk ook meegeweest) had gezegd dat hij nog wel een keer naar de bioscoop wilde…. Te schattig toch!

Watch my Week
Ik maakte op maandagavond een beauty wishlist. Zo leuk om op internet rond te struinen en naar spullen te kijken die je graag nog eens wilt gebruiken. Op woensdag konden jullie het hele artikel op mijn blog lezen.

Misschien weten jullie het nog wel van voor de vakantie, donderdag is mijn slechtste foto-dag van de hele week. Op donderdag maak ik de meeste uren voor mijn werk, waardoor ik eigenlijk geen tijd heb om tussendoor nog een foto te maken.

Watch my Week
Vrijdag begon het weekend alweer en maakte ik wat meer foto’s. Kay en ik waren al de hele week aan het snotteren. Normaalgesproken ga ik me redelijk op tijd douchen en aankleden ’s ochtends, maar vrijdag besloot ik lekker lui te doen. Kay was het er duidelijk mee eens en kwam lekker bij me liggen om tv te kijken.

Watch my Week
We zijn ook nog creatief bezig geweest en dit kunstwerk is het bewijs.

Watch my Week
Na de rustige ochtend gingen we ’s middags nog wel even naar buiten om wat boodschappen te doen. Kay de brandweerman schoot me te hulp bij een noodgeval! Hij neemt zijn taak heel serieus!

Watch my Week
Zaterdag was qua weer een hele slechte dag. Ik stuurde deze foto naar een vriendin die nu lekker op Tenerife zit. Ze missen niets hier en ik zou zo willen ruilen.

I heart makeup Selfie palette
Op mijn blog liet ik jullie het #selfie palette zien van I Heart Makeup. Heb je het artikel al gelezen? Het is echt een heel leuk palette, dus mocht je het artikel nog niet gelezen hebben, dan kan dat hier.

Watch my Week
Zondag was onze trouwdag. Alweer 9 jaar getrouwd…..Gek eigenlijk hoe snel dat voorbij is gegaan. Van Stephan kreeg ik 9 rode rozen en 1 witte roos van Kay. Lief hè!!

Watch my Week
Op Instagram liet ik deze no make-up, make-up look en casual outfit zien. Ik gebruikte voor mijn gezicht foundation, bronzer, blush en highlighter. Ik bracht ook wat bronzer aan in mijn arcadeboog en onder mijn onderste wimperrand. Natuurlijk gebruikte ik ook mascara, want dat ik wat mij betreft een must voor elke dag. Ik gebruikte de Estee Lauder Pure Color Envy lipstick in de kleur Desirable. De perfecte nude kleur voor mij.

Watch my Week
Stephan moest helaas werken. Ja, I know, op onze trouwdag…… Hij vond het zelf ook jammer, maar na 3 vrije weken kon het even niet anders.
Mijn ouders vertelde dat ze nog naar het tuincentrum wilde gaan en besloot even mee te gaan. Ik heb meteen nog twee hangplanten voor buiten gekocht, dus het was nog nuttig ook.

Niet slecht voor de eerste week na de vakantie vind ik. Ik hoop de komende week wel wat actiever te kunnen bloggen, want ik wil graag wat meer artikelen plaatsen.
Volgende week lezen jullie weer een nieuwe Watch my Week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *