Watch My Week, week 21 2015

image
Jeetje, lijkt wel of we sinds eeuwen weer een “normale” week achter de rug hebben. Deze week vielen er geen werkdagen weg door feestdagen en dat voelde bijna een beetje raar haha. Gelukkig is het nu weer Pinksteren ;)
Maandag werkte ik de hele dag en dat liep niet helemaal lekker. Toen ik thuis kwam werd ik wel heel erg vrolijk, want bij het openen van Instagram las ik verschillende felicitaties. Wat bleek, ik had de Mac Ruby Woo winaktie van Nance (@nanceglamouristagirl) gewonnen!!!
Daarna volgde ook nog het goede nieuws dat Urban Decay weer in Nederland verkocht gaat worden. Ik ben er nog steeds helemaal enthousiast over.

Op dinsdag plaatste ik mijn Urban Decay wishlist in een artikel op mijn blog. Zodra het goede nieuws bekend werd ging ik natuurlijk meteen bedenken welke pareltjes ik nu zou kunnen kopen zonder torenhoge verzendkosten. Heb jij ook al een wishlist gemaakt?

image
Normaal werk ik niet op dinsdag, maar nu had ik een zitting bij de rechtbank en daarom moest ik ’s middags toch aan de slag. Ik was meteen de hele middag zoet, want het liep allemaal nogal uit.

Op woensdag was ik lekker vrij, omdat ik dinsdag had gewerkt. Heerlijk!! Het kwam ook nog eens super goed uit, want mijn lieve moeder was jarig. Op Instagram liet ik mijn make-up van die dag zien.

image
Om de verjaardag van mijn moeder te vieren gingen we ’s avonds een hapje eten. Ik nam de varkenshaas spiesjes en die waren lekkerrrrr!

Een tijdje geleden kocht ik drie nieuwe kleuren CCO Shellac en op donderdag liet ik ze aan jullie zien in een artikel. De kleur Mint Convertible draag ik op dit moment en de swatch hiervan staat daarom bij het artikel.

Vrijdag kwam de zus van Stephan op visite met de kids. Haar dochtertje (mijn nichtje dus) is 3 maanden ouder dan Kay en dat is natuurlijk heel leuk. We gingen even naar de speeltuin/kinderboederij die bij ons 5 min vandaag ligt. Zo schattig hoe ze samen op het hek staan om naar de ezel te kijken.

image
Vrijdagavond ging ik naar de opening van de nieuwe winkel van Stephan. Hij is natuurlijk niet de eigenaar, maar wel de manager van deze nieuwe vestiging in Den-Bosch. Sjee wat een grote winkel!

image
Toen ik thuis kwam kon ik bij de buren dit pakketje op gaan halen. Leuk!! Mijn gewonnen lipstick was er! Binnenkort zien jullie natuurlijk een volledige review op mijn site.

Op zaterdag plaatste ik een artikel over het Bronze & Glow Palette van W7. Een super fijn palette voor een nog fijnere prijs!

image
Soms weet ik gewoon ff niet wat we moeten eten. Dan heb ik het idee dat we altijd hetzelfde eten en ga ik op zoek naar een nieuw recept. Deze keer werd het een aardappelomelet met paprika die we bij verse groentesoep aten. Stephan en ik vonden het erg lekker, Kay vond het nauwelijks het proeven waard. Da’s dan jammer….. Hij heeft er uiteindelijk wel van gegeten, maar geloof niet dat het voor herhaling vatbaar is.

En vandaag is alweer de laatste dag van de week en die hebben we super relaxt besteed in Burgers Zoo. Het weer zat natuurlijk ook erg mee en ondanks dat het druk was, hebben we een heerlijke ochtend en middag gehad.

image
Bij binnenkomst was het eerst tijd voor een kopje koffie (verkeerd) en wat lekkers. Kay drinkt appelsap en geen koffie natuurlijk.

image
Lekker genieten van het zonnetje!

image
En natuurlijk heel veel dieren bekijken. Gelukkig hebben we Kay meegenomen, want die legt ons alles haarfijn uit :)

Morgen zijn de meeste van ons weer lekker vrij, dus ik wens jullie allemaal een hele fijne (vrije) dag!!

One thought on “Watch My Week, week 21 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *