Watch my Week (week 2, 2015)

Week 2, 2015
Week 2, 2015

Afgelopen week was een drukke week, die eindigde in een heerlijk weekend!!
Op mijn werkdagen komt er erg weinig van het maken van foto’s voor Instagram. Ik werk bij de gemeente en kan dus geen foto’s van mijn werk op internet plaatsen.
De week startte wel met een prachtig mooie lucht. Die moest ik natuurlijk even op de foto zetten.

Op dinsdag had ik lekker vrij en wandelde samen met Kay naar het winkelcentrum bij ons in de wijk. Deze foto maakte ik onderweg.
imageNaast wat boodschappen kocht ik voor Kay een speelgoed telescoop. Hij vind ‘m helemaal fantastisch. In de winkel zie hij al: “Mag ik alsjeblieft deze telescoop mama??”. Zelf een voorbijgangster zei dat ik daar toch geen nee tegen kon zeggen en dat deed ik ook niet :)
We hadden nog zalm in de koelkast liggen, dus ik maakte voor mezelf lekkere toast met zalm, komkommer en een mosterd/dille dressing als lunch.

Op woensdag plaatste ik een artikel op mijn site over een nailart die ik maakte. Het was al weer even geleden dat ik een nailart bij mezelf maakte en ik heb me voorgenomen de komende tijd weer vaker een nailart te maken en online te zetten.

Donderdag was mijn laatste dag werken voor deze week en ging ik ’s avonds nog naar de kapper. Daarna was het tijd voor een weekendje genieten samen met mijn gezin. De fijnste momenten die er zijn!

imageOp vrijdag vertrokken we naar onze bungalow op Landal de Lommerbergen. Op de heenweg gingen we met de veerboot over de Maas. Helaas konden we op de terugweg geen gebruik maken van de veerboot in verband met stukken….. Dat werd dus omrijden.

imageOp zaterdag en zondag hebben we heerlijk gerelaxt en genoten, of zoals Kay zou zeggen, het was toppie joppie!!

imageDeze foto maakte ik in onze bungalow. Volgende week komt er een artikel online over de ooglook die ik tijdens ons weekendje heb gedragen.

imageNa zo’n heerlijk weekend zal morgen wel even zwaar vallen, maar we gaan er weer wat moois van maken. Alvast een mooie nieuwe week gewenst van mij!!

One thought on “Watch my Week (week 2, 2015)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *