Watch my Week, week 19 2015

Week 19, 2015
Week 19, 2015

Afgelopen week had ik alweer een korte werkweek, omdat mijn werkgever de maandag had uitgeroepen tot verplichte vrije dag en het dinsdag bevrijdingsdag was.  Wat een luxe al die vrije dagen zeg! Lees je mee met wat ik deze week allemaal deed?
Op maandag plaatste ik een artikel over de Make-Up Studio Lumière Eyeshadow in de kleur Classy Champagne op mijn blog. In de bezoekersaantallen zie ik terug dat de artikelen over make-up het best scoren. Erg leuk, aangezien ik daar ook het liefst over schrijf.

Op dinsdag was het dus bevrijdingsdag. Stephan moest gewoon werken en ik bleef, vooral door het slechte weer, thuis. Voor het avondeten maakte ik een pasta- maaltijdsoep. Dit is één van de favorieten hier in huis. Met wat geraspte kaas eroverheen smaakt hij ook heerlijk.

image
Op woensdag plaatste ik een artikel over mijn nieuwe Pure Color Envy lipstick van Esteè Lauder in de kleur 310 Potent op mijn blog. Als je nog niet bekend bent met deze lipsticks dan raad ik je echt aan het artikel te lezen. Ze zijn goddelijk!
’s Avonds deden wel lekker niks. Ik dronk een Starbucks frappuccino die Stephan voor mijn meebracht, stak mijn nieuwe Rituals kaars aan en werkte aan mijn blog. Zo’n fijne avonden vind ik dit!

image
Op vrijdag liet ik je de Make-Up Studio 4D False Lash mascara op mijn blog zien. Op Instagram deelde ik deze foto, waarop je duidelijk het effect van de mascara kunt zien. Het maken van mooie/duidelijke foto’s van mijn eigen gezicht vind ik nog erg lastig, maar deze vind ik wel goed gelukt. Een happy moment voor mij dus :)

image
Vrijdag besloot ik weinig te doen, aangezien de rest van het weekend erg druk zou worden. Samen met Kay schilderde ik. Toen ik even in de keuken was hoorde ik: Kijk mama! Ik heb een een hartje getekend! En dat had hij inderdaad…….Zo schattig.

image
Zaterdag ging ik met een vriendin naar de schoonheidsspecialiste. Gezellig bijkletsen en weer helemaal fris naar huis. Ook ben ik erg blij dat mijn wenkbrauwen weer geëpileerd zijn :) Ik ben daar zelf gewoon niet zo’n ster in.

image
Wil je thuis een klein “kuuroord” momentje inlassen?? Lees dan het artikel over de Sugar Body Scrub van Kneipp wat ik zaterdag plaatste. Dit is echt een heerlijke scrub!

’s Middags ging ik samen met Kay op verjaardagsvisite. Jammer genoeg regende het ’s middags een paar keer, maar de kinderen vermaakte zich gelukkig prima met het spelen van spelletjes.

image
Vandaag is het natuurlijk moederdag en vanmorgen werd ik flink verwend met cadeautjes. Morgen plaats ik een extra artikel op mijn blog over deze leuke zondag.

Ik wens jullie nog een fijne avond!!!

3 thoughts on “Watch my Week, week 19 2015

  1. Wat een heerlijke week weer! Je foto’s zijn hartstikke goed gelukt! Bij mij lukt t nog helemaal niet. Ook het verkleinen van de foto’s is een crime. Heb al een wat oudere pc en Photoshop is een te zwaar programma naast t feit dat ik het prijzig vind. Met welk programma bewerk en verklein jij je foto’s als ik vragen mag?

    1. Ik gebruik eigenlijk volledig mijn iphone voor het maken en bewerken van foto’s. Misschien komt er in de toekomst nog een goede camera, maar ik ben eerlijk gezegd ook van het gemak….. Toch wil ik een goede kwaliteit van mijn foto’s en moet ik daar misschien meer tijd in investeren, maar daar schort het helaas nog wel eens aan.
      Op mijn blog staat ingesteld hoe groot de geplaatste foto’s moeten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *