W7 In the Night palette

image

Vorige week kocht ik het In the Night oogschaduw palette van W7. Ik had op andere blogs al veel gelezen over het In the Buff en In the Nude palette, dus ik ben echt super blij dat ik er nu zelf een palette van W7 op de kop heb getikt. 

Ik koos voor het In the Night palette, omdat de wat fellere kleuren mij erg aanspreken. Ik draag zelf bijna nooit bruintinten als oogschaduw, omdat ik fellere kleuren beter bij me vind passen. Toch vind ik de andere paletten ook erg mooi!

In het In the Night palette zitten in totaal 12 kleuren oogschaduw. Er zitten een aantal matte kleuren in en een aantal kleuren met een shimmer. De kleuren lopen van zwart, tot diep paars, roodbruin en zachtroze.

image

Op de achterzijde van de verpakking staan de verschillende kleuren en hun namen.  Van links naar rechts:

Dusty, Wonderland, Summer, Atlanta, Abracadabra, Top Hat, Razzamataz, Lady Luck, Laura E, Party Pooper, Gate Crash, Bologna.

Over de andere paletten heb ik gelezen dat de kwaliteit erg goed is en ik kon dus niet wachten dit zelf ook uit te proberen. Er is namelijk niets zo erg als een oogschaduw waar weinig pigment vanaf komt.

Het W7 palette heeft mij echt heel aangenaam verrast. De oogschaduw geeft veel kleur af en je kunt het fijn aanbrengen. De kleuren mengen ook mooi samen.

Tijdens het swatchen op mijn arm leek het alsof sommige kleuren erg licht waren, maar op je ogen komen ze wel goed tot hun recht.

image

Ik ben erg enthousiast over dit palette!! Wat mij betreft is het zeer zeker een aanrader. Allemaal naar de Op=Op voordeelshop zou ik zeggen.

(Mijn mannetje heeft dit ook opgepikt en gister kreeg ik het nieuwste palette van W7, het Lightly Toasted palette, cadeau!! Hierover kun je dus binnenkort een artikel verwachten.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *