Vandaag is La-Cosmetica een feit!

la-cosmetica
Hiep hiep hoera!!!! Naast dat het vandaag mijn verjaardag is (33 lentes jong) is vandaag ook de dag dat de naam van mijn blog veranderd in La-Cosmetica. Best een bijzonder moment vind ik.
Pasgeleden schreef ik al dat ik bezig was met een nieuwe naam voor mijn blog, omdat ik vond dat Nagels met Stijl de lading simpelweg niet dekte.
Het veranderen van een naam voor je blog doe je natuurlijk niet zomaar even, want eigenlijk is het voor het behouden van bezoekers helemaal niet handig. Toch hoop ik juist door het veranderen van de naam meer bezoekers te trekken.
Zoals ik al schreef vond ik Nagels met Stijl niet meer passen bij de artikelen die ik schrijf en daarom wilde ik een algemenere naam voor mijn blog. Iets waar ik alle kanten mee op kan binnen het beautybloggen, want ik kan nu natuurlijk ook niet voorspellen waar ik over 1 jaar sta.
Ik vond het nog best lastig om een passende naam te bedenken die enigszins origineel is (eigenlijk is bijna alles al een keer gedaan) en die ook nog eens bij mij als persoon past. Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk dat ik zelf de naam ook mooi vind.
Inmiddels ben ik zelf al een beetje aan de naam gewend, omdat ik er al even mee bezig ben en ik ben er SUPER blij mee!!! Natuurlijk ben ik ook benieuwd wat jullie er van vinden.

la-cosmetica
Heel graag wil ik deze verandering van (blog) naam en mijn verjaardag samen met jullie vieren. Ik heb daarom een winactie voor jullie verzonnen. Je kunt via het Instagram account van la-cosmetica (ook te vinden via de social media buttons) mijn favoriete lipstick van Estèe Lauder winnen in de kleur Desirable (lees mijn review hier).
Als je @lacosmetica_nl volgt op Instagram, de foto van de winactie repost en daarbij de hashtag #la-cosmetica vermeld, maak je kans op deze prachtige lipstick. De winactie loopt t/m 27 september 2015 en ik zal op 30 september een winnaar bekend maken.

Ik hoop jullie allemaal nog vaak terug te zien op la-cosmetica.nl!!

Heel veel liefs,
Charlene

5 thoughts on “Vandaag is La-Cosmetica een feit!

  1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Dat je maar goed verwend mag worden:-) Wat is je site leuk geworden! Heel veel plezier met je nieuwe naam en dat je maar meer volgers/bezoekers mag krijgen. Gave winactie ook, ik waag graag een gokje want je favoriete lipstick is prachtig! Lfs Natas

    1. Ik doe natuurlijk mee op instagram en waag een kansje om de prachtige lipstick te kunnen winnen….

      Instagram is waar ik volg: @chucky1012

      Je blog volg ik: chucky1012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *