Valentino Donna

Soms ruik je de geur van een parfum en ben je op slag verliefd. Dat gebeurde mij bij Valentino Donna. Ik kreeg een tester van deze geur bij een andere aankoop die ik deed en toen ik de tester uitprobeerde wist ik meteen dat ik Valentino Donna heel graag wilde hebben.
Had ik even geluk dat ik dit parfum met kerst cadeau kreeg! Sindsdien draag ik deze super vrouwelijke geur van Valentino heel regelmatig en met veel plezier.

Valentino Donna
Het omschrijven van een geur is best wel moeilijk. Op de site van Douglas staat het volgende:
Een sensueel en stralend parfum en een verfijnd schoonheidsritueel: Valentino Donna staat symbool voor een uitzonderlijke vrouw. Haar vrijheid komt tot uitdrukking in een volkomen Italiaans akkoord. Aan de verfijnde, schitterende rozenessence is de stralende frisheid van bergamot en de poederige sensualiteit van iris toegevoegd. Een nasleep van warme en weelderige noten van leer en patchouli, geaccentueerd door de prachtige charme van vanille.

Valentino Donna is wat mij betreft de perfecte niet te zware, maar toch aanwezige geur. Vooral het poederige wat deze geur heeft vind ik erg lekker. De rozenessence had ik er niet direct uitgehaald, maar de frisheid en vervolgens de warmte van de geur zeker wel.

Valentino Donna
Een extra pluspunt vind ik de flacon. Heel vrouwelijk maar toch stoer. De roze kleur van het parfum geeft een perfecte combinatie met de studs en de gouden details. Heel mooi gedaan vind ik.

Mocht je in de buurt komen van een parfumerie, ga dan zeker even naar binnen om deze geur te ruiken. Ik ben benieuwd of jij ook op slag verliefd bent!

Valentino Donna is te koop bij o.a. Douglas. Een flacon van 30ml kost daar € 52,47.

2 thoughts on “Valentino Donna

  1. Prachtige naam in een mooie fles
    Niet bekend met deze geur
    Ik houd van poederige geuren en zal deze opschrijven om eens te ruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *