Vakantie beauty shopping

Vakantie beauty shopping

De afgelopen twee, bijna drie weken, was het erg stil op mijn blog. De reden daarvan was onze zomervakantie. Ik heb het simpelweg te druk met mama zijn, het huishouden en mijn werk om voor twee weken artikelen in voren te schrijven. Dit artikel schrijf ik op het balkon van ons appartement in C’an Picafort, Mallorca.

Vandaag landen we weer in Nederland na een heerlijke zonovergoten relaxte vakantie. In de komende Watch my Week komen er dus veel vakantiekiekjes voorbij!! Maar eerst laat ik zien welke beauty producten ik gescoord heb tijdens onze vakantie, want natuurlijk deed ik aan vakantie beauty shopping.

Vakantie beauty shopping

We maakten twee keer een trip naar het plaatsje Alcudia waar ik onder andere deze heerlijke geur van Chloé kocht. Ik werd een tijdje geleden al verliefd op deze geur toen ik de tester kreeg en nu heb ik dit beeldschone flesje in mijn bezit. Lucky me! Ook zag ik in het voorbij lopen van 1 van de honderd parfumerieën (ja echt!) een schap met Makeup Revolution make-up en Sleek oogschaduw paletten! Natuurlijk kon ik die kans niet aan me voorbij laten gaan dus ik kocht een Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter in de kleur Pink Lights en een Sleek I-Divine original oogschaduwpalette.

Vakantie Beauty Shopping

We zijn ook nog een dag naar Palma, de hoofdstad van Mallorca gereden. Palma is een super mooie stad met een prachtige kathedraal en……. een Sephora winkel in zowel de winkelstraat als een shop in shop in El Corte Ingles (een maga warenhuis). Als een kind in een snoepwinkel voelde ik mij natuurlijk. Eindelijk mag ik in dit make-up walhalla rondlopen!

Vakantie beauty shopping

Wat ik kocht bij Sephora? Een kleine tube Pore fessional van Benefit en een Too Faced Melted liquified long wear lipstick in de kleur Melted Peony. Ik vind dat ik me netjes gedragen heb :)

Komende weken volgen natuurlijk reviews van de artikelen die ik gekocht heb, want de vakantie op mijn blog is voorbij!

One thought on “Vakantie beauty shopping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *