The Ultimate Bloggers Tag

Naast het schrijven van reviews over beautyproducten, vind ik het zo nu en dan ook heel leuk om wat meer over mezelf en mijn leven met jullie te delen. Deze keer wilde ik iets over mijzelf als blogger schrijven. Ik was er alleen een beetje bang voor dat het een saai artikel zou worden en daarom ging ik op zoek naar een Tag over bloggen. De tag die mij het meest aansprak was: The Ultimate Bloggers Tag die ik vond op Mamaliefde, de blog van Linda.
Na het lezen van mijn antwoorden op de vragen van deze Tag, weten jullie wat meer over mij en mijn blog.

Blogging-Love

HOE LANG BLOG JE AL?

Op 22 oktober 2015 was ik een jaar aan het bloggen over beauty. Op 17 september is de naam van mijn blog veranderd van Nagels met Stijl naar La-Cosmetica.

WAT VINDT JE HET LEUKSTE AAN BLOGGEN?

Voor mij is bloggen ontspanning en de mogelijkheid om mijn enthousiasme over make-up en beauty te delen met anderen.

WAT VINDT JE HET MINST LEUK AAN BLOGGEN?

Dat ik er regelmatig mee geconfronteerd wordt dat ik (te) weinig tijd of energie heb om te doen wat ik leuk vind. Het schrijven van een blogpost kost me redelijk wat tijd en mijn streven is om de andere dag een artikel online te plaatsen. Naast mijn werk en het runnen van het huishouden, is dat af en toe best ambitieus :)

WAT VIND JIJ VAN PERSOONLIJK BLOGGEN? WAAR LET JE OP ALS JE INFORMATIE DEELT OP JE BLOG?

Ik vind het leuk een persoonlijk artikel te schrijven. Het liefst zou ik dat ook wat vaker doen. Ik vind het een blog wat karakter geven en zelf vind ik het ook altijd fijn om wat meer te weten over degene die de artikelen op een blog schrijft.
Een tijd lang deelde ik elke week een foto dagboek, maar ik merkte dat deze artikelen aanzienlijk minder gelezen werden. Op dit moment ben ik ook een beetje aan het zoeken hoe ik mijn blog op een leuke manier een persoonlijk tintje kan geven.
Ik probeer bij het schrijven van persoonlijke artikelen altijd rekening te houden met de privacy van de mensen om mij heen. Ook probeer bij het delen van foto’s van Kay rekening te houden met de manier waarop hij op de foto staat. Sommige dingen zijn gewoon privé, leeftijd speelt daarbij geen rol vind ik.

HOEVEEL REACTIES KRIJG JE GEMIDDELD PER ARTIKEL?

Niet zo heel erg veel. Ik heb tot op vandaag 209 artikelen geplaatst en er zijn 319 reacties. Hier zitten alleen ook mijn eigen antwoorden op reacties bij. Het is een beetje lastig om een gemiddelde te geven.
Meestal worden er maar 1 of 2 reacties op mijn artikelen gegeven.

WAT VOOR CAMERA GEBRUIK JE?

Kort voor onze zomervakantie van dit jaar heb ik de Sony a5100 systeemcamera gekocht. Een hele fijne camera waar nog heel veel mogelijkheden op zitten die ik nog lang niet allemaal ontdekt heb :)

WELK PRODUCT ONDERWERP VIND JE HET LEUKST OM TE FOTOGRAFEREN?

Oogschaduwpaletten, omdat close-ups van verschillende kleuren oogschaduw blij elkaar me altijd blij maken.

WAT ZOU JE AAN JE EIGEN BLOG WILLEN VERBETEREN EN WAT WIL JE ZEKER ZO HOUDEN?

Ik zou een aantal dingen aan de lay-out willen verbeteren. Er staan nu nog wat engels teksten hier en daar en bij het bekijken van mijn blog op een telefoon zie je de mogelijkheid tot het plaatsen van een reactie niet altijd. De reden dat ik dit nog niet heb aangepast heeft echt met een gebrek aan tijd te maken. Zodra ik tijd heb om te bloggen, dan gebruik ik die tijd voor het schrijven van een artikel en niet zo zeer aan technische zaken.
Wat ik zeker wil houden zijn de vele foto’s die in mijn huidige lay-out te zien zijn en dat ik compleet onafhankelijk volgens mijn eigen visie kan schrijven.

HEB JE JE LAY-OUT ZELF GEMAAKT EN BEN JE ER BLIJ MEE?

Nee, ik gebruik het Powen thema dat via WordPress te downloaden is. Ik heb dit thema wel aangepast naar mijn eigen wensen en ik ben er heel blij mee.

HEB JE VISITEKAARTJES? ZO JA, HEB JE ZE ZELF GEMAAKT?

Nee, ik heb geen visitekaartjes.

VERDIEN JE GELD MET BLOGGEN?

Nee, ik verdien er geen cent mee. Het verdienen van geld is ook absoluut niet mijn insteek om te bloggen. Ik blog naast mijn werk en het is voor mij een hobby. Dat neemt niet weg dat ik het leuk vind om mijn bezoekersaantallen te zien groeien. Ik hoop dus ook dat mijn bezoekersaantallen dusdanig groeien dat bedrijven of PR-bureaus het interessant gaan vinden producten op te sturen voor een review. Nu koop ik alle producten die ik review zelf en het is simpelweg niet mogelijk alle producten die ik graag eens wil proberen aan te schaffen.

DOE JE ALLES VOOR JE BLOG ALLEEN?

Ja, ik doe alles zelf.

HOEVEEL BLOGGERS HEB JE IN HET ECHT ONTMOET?

Ik heb geen 1 blogger in het echt ontmoet.

NAAR HOEVEEL EVENTS BEN JE GEWEEST?

Ik ben nog nooit naar een event geweest.

HOEVEEL ARTIKELEN STAAN ER ONLINE?

Oh, dat heb ik natuurlijk al verraden….. Er staan nu dus 209 artikelen online.

HOEVEEL FILMPJES HEB JE AL GEMAAKT?

Tot nu toe heb ik nog geen filmpje gemaakt. Ik weet ook niet of dat in de toekomst gaat gebeuren.

WAT IS DE EERSTE BLOG DIE JIJ BENT TEGENGEKOMEN?

Het fenomeen bloggen heb ik jaren geleden leren kennen toen ik op creatief gebied actief was (tekenen, schilderen en stempelen). Veel mensen begonnen in die tijd een blog om te laten zien wat zij voor creaties maakten. Zelf had ik ook een blog via blogger. Het bloggen is mij dus niet vreemd.

WAARDOOR BLIJF JIJ HANGEN OP EEN BLOG?

Dat zijn verschillende dingen. Ik vind het fijn als een blog er aantrekkelijk uit ziet. Mooie foto’s en een overzichtelijke lay-out. Ook wil ik het het gevoel krijgen dat ik een eerlijk verhaal zit te lezen. Als het er vanaf druipt dat het alleen om het maken van reclame gaat dan haak ik af.
Zelf vind ik persoonlijke artikelen of een plog heel erg leuk om te lezen.

DENK JE NOG LANG DOOR TE GAAN MET BLOGGEN? WANNEER ZOU JE STOPPEN?

Ik verwacht nog wel een tijdje door te gaan met bloggen. Zolang ik er plezier aan beleef ga ik lekker door. De enige reden om te stoppen voor mij is een gebrek aan plezier.

ZOU JE JE BLOG VERWIJDEREN VOOR 50.000 EURO.

Dat denk ik wel. We hebben het hier over € 50.000 mensen….. Daar kan ik met mijn gezin heel veel mee doen en mijn gezin staat zonder twijfel altijd op de eerste plaats.

WELK CIJFER ZOU JE JE EIGEN BLOG GEVEN?

Pffff, dat is moeilijk….. Ik vind het lastig zelf een cijfer te geven. Deze vraag sla ik daarom ook over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *