Sweet eyelook met Makeup Geek oogschaduw

image
Vorige week was het natuurlijk heerlijk weer. Ik besloot mijn ooglook van dichtbij te fotograferen, zodat ik hem aan jullie kan laten zien.
Het voordeel van zonnige dagen is dat je als goede foto’s kunt maken. Echt een wereld van verschil met de grijze en grauwe dagen in de herfst en winter. Ik ben echt een zomermens, maar zeker als blogger kan ik goed weer en dus goed daglicht extra waarderen.

image
Ik ging deze keer voor een hele zachte, ietwat zoete ooglook met roze kleurtjes van Makeup Geek. Heel subtiel en een mooie dagelijkse look voor de lente en zomer vind ik.

image
Onder de oogschaduw draag ik de Smashbox Photo Finish 24hour Shadow Primer en op mijn wimpers de Make-up Studio 4D False Lash Effect (extra black) mascara.

image
Deze kleurtjes gebruik ik: Shimma Shimma (lichtste kleur), Peach Smoothie, Cupcake en Mango Tango.

image
Ik begin met het aanbrengen van Peach Smoothie in mijn arcadeboog en lichtjes op mijn bewegende ooglid. Deze kleur vormt als het ware de basis voor de andere kleuren en zorgt ervoor dat ik de oogschaduw goed kan blenden.
Vervolgens breng ik Cupcake in mijn arcadeboog en een beetje op het buitenste gedeelte van mijn bewegende ooglid aan.
Om de kleur wat intenser te maken pak ik een pencil brush en breng de kleur Mango Tango op het buitenste gedeelte van van bewegende ooglid en in het buitenste deel van mijn arcadeboog aan. Dit blend ik goed met de andere kleuren, zodat alles in elkaar overloopt.
Ook onder mijn ogen gebruik ik Mango Tango wat ik vervolgens met een beetje van de Peach Smoothie vervaag, zodat ik een zachte smokey lijn krijg.
Op het overgebleven gedeelte van mijn bewegende ooglid gebruik ik Shimma Shimma. Een kleur die zijn naam echt eer aandoet, want er zit een prachtige glans in deze oogschaduw. Ik gebruik hem ook als highlighter net onder mijn wenkbrauwen.

Op mijn waterlijn zet ik een lijntje met een nude kleurig oogpotlood. Ik gebruik hiervoor het Rimmel, Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal.

image
Klaar!!! Ik denk dat ik deze combinatie de komende tijd nog wel vaker ga dragen, want hij is me heel goed bevallen.

De oogschaduw van Makeup Geek is jammer genoeg alleen te koop via de Amerikaanse webshop van Makeup Geek zelf. De losse eyeshadow pans kosten $ 5,99 per stuk.

4 thoughts on “Sweet eyelook met Makeup Geek oogschaduw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *