Smashbox photo op eye shadow trio

image
Een paar weken geleden kocht ik het Smashbox photo op eye shadow trio. De kleurencombinatie die ik koos heet Headshot. Op dit moment gebruik ik deze kleuren dagelijks als mijn everyday look.
image
De kleuren in dit oogschaduw trio palletje hebben afzonderlijk ook een naam. Zet heten van licht naar donker: Linen (dit is een een lichte kleur met een beige/gele ondertoon), Golden Orchid (dit is een roze/bruine kleur) en Chestnut (dit is een donker bruine kleur met een een rode ondertoon).

image
Hier zie je het palletje wat beter en is ook te zien dat de kleuren een lichte shimmer in zich hebben. Ik gebruik al een tijdje wat meer neutrale kleuren op mijn ogen en dat bevalt me heel goed. Ik was ook meteen weg van de combinatie van deze kleuren. Ik had nog geen oogschaduw van Smashbox en wilde ze graag een uitproberen. Ik vind deze oogschaduws heel erg fijn. Ze zijn zacht en goed gepigmenteerd. Ook bij dagelijks gebruik blijven ze mooi en netjes in de verpakking. Zeker een aanrader en een reden voor mezelf om meer oogschaduws van Smashbox te kopen.

image
De oogschaduws blenden heel erg makkelijk met elkaar en daar hou ik van. Ik gebruik Linen als basis en highlight. Golden Orchid gebruik ik samen met Chestnut in mijn arcadeboog. Hierbij breng ik Chestnut wat donkerder aan in mijn buitenste ooghoek en onder mijn ogen. Golden Orchid breng ik aan op mijn bewegende ooglid.

In het artikel wat ik schreef over mijn Everyday make-up look kon je het Smashbox photo op eye shadow trio al zien.

Ik heb het Smash photo op eye schaduw trio gekocht bij Douglas voor € 27,50. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *