Simpele maar Chique nailart

IMG_6197
Zoals beloofd maakte ik op mijn Essie, Style Cartel, nagellak een nailart. Na de bling die we tijdens de feestdagen hebben gezien, koos ik voor een rustige/simpele, maar wel chique nailart. 
Ik gebruikte een blauwe striper van Golden Rose, een witte striper van Magnetic en een dottingtool. De blauwe striper is wat lichter van kleur dan de nagellak van Essie en daardoor zie je hem wel, maar valt hij niet super erg op. Ik bracht daarom wat accenten aan met wit.
Als laatste plaatste ik een paar witte puntjes tussen de lijntjes in, om alles tot een geheel te maken.
Zelf vind ik het resultaat wel leuk, ik had namelijk geen idee wat ik wilde maken.

IMG_6196
Wat vinden jullie van deze nailart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *