Shoplog: Nagellak en Make-up

imageAfgelopen week heb ik geshopt voor de winaktie om de start van mijn blog te vieren. Natuurlijk kon ik het niet laten ook iets leuks voor mezelf mee naar huis te nemen….

Twee van mijn absolute must haves op make-up gebied waren bijna op, dus die moest ik meenemen. De compact foundation van Max Factor gebruik ik al jaren en vind ik echt super fijn. Deze foundation is dekt heel mooi en draagt toch heel licht. Je hebt dus helemaal niet het gevoel dat je een dikke laag make-up draagt.

Over mijn foundation draag ik ook altijd de bronzing powder van Rimmel. Ik gebruik de kleur, Sun Dance, omdat hier een kleine shimmer in zit. De bronzing powder geeft net dat beetje extra kleur dat ik nodig heb.

image
image
Naast de make-up nam ik natuurlijk ook nog een paar kleurtjes nagellak mee. Bij kruidvat heb je nu 4 lakjes van Essence voor €6,-.

Ik kocht de volgende kleurtjes:

-109 off to Miami!

-164 crazy fancy love

-175 be berry now!

-179 roller coaster

imageAls laatste kocht ik ook nog de kleur: it’s time for Lovender van Catrice. Met deze kleur ben ik nu mijn nagels aan het lakken, dus die zien jullie snel op een foto voorbij komen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *