Shoplog Morphe brushes

Morphe
Vorige week kreeg ik mijn bestelling van Morphe brushes binnen en vandaag wil ik jullie in een kleine shoplog laten zien wat ik gekocht heb. Een uitgebreide review volgt later natuurlijk ook nog! Kijk je mee naar mijn aankopen?

Morphe
Morphe Brushes is een Amerikaans bedrijf dat, zoals de naam al zegt, begon met het maken van make-up kwasten. Inmiddels is het assortiment gegroeid en verkopen ze ook make-up, waaronder oogschaduw en oogschaduwpaletten.
De belangrijkste reden van mijn bestelling bij Morphe is hun nieuwe 350 nature glow palette. Dit palette wordt door heel veel bekende Youtubers als de must-have voor het najaar genoemd en ik was bij het zien van alle foto’s en filmpjes meteen verliefd op de kleuren. Jammer genoeg is/was dit palette niet in Nederland te koop en daarom moest ik het uit Amerika laten komen.
Door de grote vraag naar dit palette was het nog best moeilijk om het te bemachtigen, maar bij de tweede bevoorrading had ik geluk. Op Instagram zag ik ’s avonds net voor het slapen gaan dat het palette weer op voorraad was en ik besloot het meteen te bestellen. Achteraf was ik hier heel blij mee, want toen ik ’s ochtends wakker werd en op de site van Morphe keek, bleek het palette alweer uitverkocht te zijn en het is tot op vandaag niet op voorraad. Maar, mocht je interesse hebben, aan het einde van deze maand is het weer te koop via de webshop!

Morphe
En zeg nou zelf, is het geen plaatje!? Heerlijk toch al die warme kleuren.

Morphe
Naast het 350 Nature Glow palette bestelde ik ook nog een aantal kwasten. Van links naar rechts zie je de: M497 Duo Soft Fan, S13 Deluxe Angle Blush, M142 Chisel Blush, M412 Deluxe Pointed Blender en de M200 Deluxe Crease.

Morphe
Als laatste bestelde ik ook nog het 35W Color Warm Palette. Dit palette bestaat ook uit mooie warme kleuren, maar dan met wat meer roze en paarse tinten. Een heel ander palette dan het 350 Nature Glow palette waar meer oranje kleuren in zitten.

Met alle producten van deze bestelling ben ik super blij. De paletten zijn qua kleuren prachtig en ook de eerste swatches zijn heel erg mooi.
De komende weken ga ik reviews over de paletten en de kwasten op mijn site plaatsen en daar zal ik dan ook alle informatie zoals bijvoorbeeld de prijzen bij vermelden.

3 thoughts on “Shoplog Morphe brushes

  1. Oehh wat zijn je paletten gaaf!! En die kwasten.. Heb ook nog op de site gekeken maar schrok enorm van de verzendkosten dus toch maar niet gedaan.. Nu ik de kwasten weer zie wil ik ze ook! :-( :-)

  2. Hoihoi! Ik had even een paar vraagjes, hoe lang duurde het voordat je bestelling binnen was? En met welke bezorgservice is dat gebeurd? Heb zelf ook twee weken geleden bij Morphe besteld, maar het pakket is erg moeilijk te traceren. Ook ben ik vergeten mijn huisnummer in te vullen (lekker slim) en wil ik het bedrijf wat het pakket gaat bezorgen eigenlijk even contacten, zodat ze dat er bij kunnen schrijven en mijn pakket ook echt aankomt. Was het DHL of gewoon PostNL? Alvast bedankt!

    1. Hoi Julia,
      Ik kan je helaas geen antwoord geven, omdat ik mijn bestelling via een bekende in Amerika heb laten lopen. Van andere bestellingen weet ik dat ze soms wel een tijdje bij de douane kunnen staan. Een pakketje van mij heeft daar een keer ruim een week oponthoud gehad…Ik hoop dat je pakket snel zonder problemen bij je aankomt!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *