Shoplog Make-up Musthaves

Shoplog
Vandaag heb ik weer een keer een shoplog voor jullie. Ik plaatste een bestelling bij Make-up Musthaves en vandaag laat ik zien wat ik allemaal kocht.
Shoplog
Jullie weten misschien wel dat ik een groot fan ben van Yankee Candle. Ik vind dit zo’n fijne geurkaarsen dat ik het liefs alle geuren in large jars zou kopen. Nou is dat misschien een beetje overdreven en daarom kocht ik een tijdje geleden een aantal kleine kaarsen om wat geuren uit te proberen. Daar zaten twee absolute toppers bij en die heb ik nu in het groot gekocht.
Ik koos de geuren Clean Cotton (ruikt naar verse was) en Vanilla Cupcake (dit is een vanille geur met een heerlijke extra). Deze geuren zijn totaal verschillend, maar voor mij zijn ze super verslavend. Stephan is ook helemaal weg van Vanilla Cupcake, dus komend najaar/winter zal deze geur bij ons in huis heel vaak te ruiken zijn. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

Shoplog
Tja, en toen was ik die Yankee Candles aan het bestellen en kon ik de make-up natuurlijk niet weerstaan….. Ik wilde nog een aantal producten van Makeup Revolution proberen en greep nu dus meteen mijn kans.
Ik bestelde het Iconic Pro 2 palette, de Blushing Hearts Highlighter Goddess of Faith en de Kajal in Black. Natuurlijk gaan jullie deze producten allemaal terug zien op mijn blog in reviews en make-up looks.

Ik ben heel erg blij met alles wat ik heb gekocht en werd bij het open maken van het Iconic Pro 2 palette en de Goddess of Faith meteen heel aangenaam verrast. Ik kan niet wachten om ze te gaan gebruiken!

Ik kocht al dit moois via Make-up Musthaves een webshop die ik heel graag bezoek. Ze verkopen leuke merken, hebben een goede service en je bestelling is altijd snel in huis.

2 thoughts on “Shoplog Make-up Musthaves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *