Sally Hansen Redgy met nailart

image

Vandaag laat ik jullie de Sally Hansen MiracleGel in de kleur 330 Redgy zien, in combinatie met een zebraprint nailart. 

Al weer een tijd geleden kocht ik deze Sally Hansen MiracleGel nagellak, samen met nog een ander kleurtje. Mijn eerste ervaring met de andere (grijze) kleur was niet zo geweldig, waardoor ik deze lak eigenlijk heb laten staan. Super jammer blijkt nu, want ik vind deze wel heel erg mooi.

De kleur is lekker fel en daar had ik wel weer een keertje zin in. De brede kwast van de MiracleGel lakken vind ik erg fijn. Ik kan de nagellak er netjes mee aanbrengen.. Bij het aanbrengen van de (gel) topcoat blijft het mij verbazen dat de gekleurde (basis) lak zo afgeeft. Dat vind ik echt een groot minpunt. De kleur gaat helemaal in het kwastje van de topcoat zitten. Niet fijn! Bij de lichtere kleur grijs verdween de kleur zelfs gedeeltelijk door het aanbrengen van de topcoat. Dat lijkt me toch niet de bedoeling en het zorgde bij mij voor de nodige frustratie. Deze Redgy kleur is wat donkerder en daardoor valt het wegvegen niet echt op denk ik.

De nagel van mijn ringvinger lakte ik met de gouden “mingle with kringle” lak van China Glaze. Dit is echt een hele mooie dekkende gouden nagellak. Ik maakte met een zwarte striper van Magnetic zebrastrepen op de gouden lak en bracht daaroverheen een topcoat van Konad aan.

Het is een combinatie die ik niet vaak draag en de nailart is heel simpel, maar ik ben er zelf wel heel erg blij mee. Vooral de Sally Hansen lak vind ik super. Misschien verdiend de MiracleGel toch een tweede kans!

One thought on “Sally Hansen Redgy met nailart

  1. Jammer dat de lak zo afgeeft, ik vind de kleur wel heel mooi en je accent nagel vind ik er helemaal geslaagd bij staan! De zebra print heb je mooi gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *