Pure Color Lipsticks van Estée Lauder

In de Estée Lauder Blockbuster van 2015 zitten 3 Pure Color Lipsticks. In mijn artikel over de volledige inhoud van de Blockbuster liet ik ze al even aan je zien (bekijk het artikel hier). Vandaag komen de Pure Color Lipsticks eindelijk uitgebreid aan bod.

Pure Color Lipsticks
De hulzen van de lipsticks in de Blockbuster zijn minder luxe dan de “normale” Estée Lauder Pure Color Lipsticks. Ze voelen minder zwaar en stevig aan. De originele hulzen van de Estée Lauder lipsticks is een beleving op zich. Toch zien de lipsticks uit de Blockbuster 2015 er wel gewoon mooi uit. De lipsticks zitten in een goudkleurige huls en de dop is donkerblauw. In de dop staat de naam Estée Lauder gedrukt.

Pure Color Lipsticks
Er zitten drie verschillende kleuren lipstick, in twee verschillende finishes, in de Blockbuster van 2015. De gekozen kleuren vind ik super mooi. Ik benoem ze even van links naar rechts.
Pure Color Lasting Shimmer Lipstick – Hot Copper, een bruine kleur
Pure Color Lasting Lip Cream – Bois de Rose, een rode kleur
Pure Color Lasting Shimmer Lipstick – Candy, een roze kleur
Zelf vind ik deze kleuren erg draagbaar. Ze zijn niet heel extreem en daardoor zullen veel mensen deze kleuren kunnen waarderen. Toch fijn als je een set koopt met allemaal verschillende make-up producten.

Ik ben een groot fan van de Pure Color Envy Lipsticks en daarom was ik ook heel benieuwd naar de Lip Cream en Shimmer finishes van deze lipsticks. Zouden ze net zo fijn zijn?

Pure Color Lipsticks
Hier zie je de swatches van de verschillende lipsticks. De pigmentatie is goed en de lipsticks voelen allemaal heel zacht en verzorgend aan. De kwaliteit van deze lipsticks is gewoon super. Ik ben en blijf fan :)
Enige wat me opvalt bij het dragen is dat de geur/smaak van deze lipsticks wat meer aanwezig is. Het is zo’n typische lipstick smaak, die ik niet ken van de Pure Color Envy lipsticks. Gelukkig is het niet zo extreem dat ik er last van heb, maar ik wil het wel even benoemen.

Pure Color Lipsticks
De houdbaarheid van de Estée Lauder Pure Color Lipsticks is goed, maar niet longlasting. Het zijn vrij romige lipsticks en die zijn nu eenmaal wat minder lang houdbaar. Toch overleven ze met gemak een drankje en een snack. Na een maaltijd moet je wel echt even je lipstick bijwerken.

De Estée Lauder Pure Color Lasting Shimmer Lipsticks en Lasting Lip Cream zijn natuurlijk ook los te koop bij o.a. Douglas, ICI Paris XL en online via de site van Estée Lauder voor € 27,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *