Plog 12 december 2015, I Love Beauty Event

Gister ging ik naar het I Love Beauty Event van Miss lipgloss in de Jaarbeurs. Het leek me leuk deze dag te ploggen.

Plog I love Beauty
Godemorgen!! Ik laat mijn wekker om half 8 uur aflopen, zodat ik me rustig klaar kan maken. Ik heb om half 10 met Evi afgesproken. Stephan en Kay hebben vandaag een “mannendag”.

plog I love Beauty Event
Ik ga eerst naar beneden om de verwarming aan te zetten. De lampjes van de kerstboom doe ik ook meteen aan, want dat staat altijd zo gezellig.

plog I love beauty
Tijd om te douchen. Ik hang mijn kleren altijd op de verwarming, zodat alles lekker warm is als ik het aantrek. Tja, je kunt maar een rare gewoonte hebben toch?!

plog I love beauty
Tijd voor make-up! Op dagen dat ik wil dat mijn make-up echt goed blijft zitten, gebruik ik the Porefessional van Benefit.

plog I love beauty
Ook een beetje shapen.

plog I love beauty
Oogschaduw en hiervoor gebruik ik mijn favoriete blending brushes van Zoeva en MAC. Het palette is van Morphe Brushes.

plog I love Beauty
Helemaal klaar, op de lipstick na dan.

Plog I love Beauty
Kay en Stephan zijn inmiddels ook wakker en we ontbijten nog even samen. Ik eet een geroosterde boterham met Nutella en drink een kop thee.

Plog I love Beauty
In de auto onderweg naar Evi. Ik haal haar thuis op en we gaan vervolgens door naar het station. Het is half 10, maar nog lekker rustig op de weg.

Plog I love beauty
Even pinnen. Heeft geen verdere uitleg nodig, toch?!

plog I love Beauty
Wachten in de auto. Lipstick heb ik inmiddels ook opgedaan.

plog I love beauty
We hebben er zin in! Ik heb de tickets voor de zekerheid ook uitgeprint.

Plog I love beauty
Onze reis begint vrij vlot. Tijd voor een treinselfie :)

Plog I love Beauty
Bij Houten gaat het mis. We komen stil te staan en na een half uur krijgen we het nieuws dat er een aanrijding is geweest met een persoon……… Zo triest :(
We staan op dat moment dus op het station van Houten, maar we mogen helaas de trein niet uit. De trein wordt omgezet en we rijden terug naar Den-Bosch. Dit betekent dat we een dikke vertraging hebben. En dat we boos zijn op de NS, omdat we graag zelf de keuze hadden willen maken om terug te gaan naar Den-Bosch. We waren zo dichtbij!

thumb_IMG_2883_1024
We besloten een tussenstop te nemen in Den-Bosch en niet via Rotterdam te reizen. Goede keuze bleek achteraf, want ook op dat traject bleek even later een aanrijding met een persoon te zijn gebeurd……
Bij Starbucks kreeg ik ook nog even een andere naam. Altijd leuk!

Plog I love Beauty
Om tien over 2 kunnen we onze reis vervolgen. Happy!!

Plog I love Beauty
Zo’n tussenstop is minder goed voor de portemonnaie…… Even voor mezelf pleiten, er zit ook een tasje van de Bijenkorf in voor manlief, ha!

plog I love beauty
Iets na half 3 zijn we er. Op dat moment vind ik het niet zo heel druk binnen. Wel lekker eigenlijk.

Plog I love beauty
We zijn precies op tijd voor de masterclass van Leco van Zadelhoff. Hij geeft uitleg over de trends van dit moment en laat op modellen zien, hoe hij deze verschillende looks maakt. Hij is heel relaxt en dat maakt het leuk om naar hem te kijken en luisteren.

plog I love Beauty
Evi heeft haar Instax camera meegenomen en maakt deze foto. Goed bezig!!

Plog I love Beauty
We shoppen bij de stand van Boozyshop waar het heel erg druk is. Veel dingen zijn op, maar ik ging voor de Real Techniques mirakel complection sponge en die was er nog. Lucky me!
Zelf vond ik de stand van Boozyshop één van de mooiste van het event. Ze hadden er echt werk van gemaakt.
De stand van Anastasia Beverly Hills zag er ook mooi uit. Daar was het ook erg druk, omdat je daar je wenkbrauwen kon laten doen.

Plog I love beauty
De ingerichte huiskamer. Ziet er gezellig uit toch. Leco zou hier nog wat vragen gaan beantwoorden na zijn masterclass, vandaar dat de huiskamer hier even werd afgesloten.
Na nog een rondje gemaakt te hebben, besluiten we lekker wat te gaan eten in het centrum van Utrecht.

Plog I love beauty
We belanden bij restaurant Het Zuiden en het eten was top!

plog I love Beauty
Oh, en het toetje….. Love chocolademousse!!

Plog I love Beauty
De terugweg gaat gelukkig wel goed. Om negen uur ben ik moe, maar voldaan weer thuis.

Plog I love Beauty
Dit zijn mijn beauty aankopen. Erg bescheiden vind ik. Ik kocht bij Boozyshop de twee sponzen van Real Techniques en 3 kwasten van hun eigen merk, waar ik heel benieuwd naar ben.
Toen we naar huis gingen kwamen we in Hoog Catharijne langs een Douglas winkel, waar ik de concealer van NYX meenam. Deze wilde ik al een tijdje uitproberen en de lichtste kleur is vaak uitverkocht. In Utrecht hadden ze hem nog.

We hebben een top dag gehad. Het I Love Beauty Event was leuk om een keer gezien te hebben. Wat mij betreft hoef ik er volgend jaar niet nog eens naartoe, omdat de stands wat minder bij mijn persoonlijke behoeften aansluiten.

3 thoughts on “Plog 12 december 2015, I Love Beauty Event

    1. Ja, we baalden er natuurlijk wel ff van. Er waren al best veel producten uitverkocht, waardoor mijn shoplop idd heel bescheiden is gebleven. Elk nadeel heeft zijn voordeel in dit geval hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *