Plan with me: week 9 2016

Een nieuwe week, betekent een nieuwe plan with me. Voor mijn lay-out van deze week heb ik gebruik gemaakt van een stickervel van Vintage Glam studio. Helemaal fantastisch dat zij elke week zulke mooie, gratis te downloaded, stickers maakt! De stickers die ik deze keer gebruikte zijn speciaal ontwikkeld voor de Erin Condrin Horizontal Life Planner, waardoor ze ook goed in een personal size planner passen.

Plan With me
Ik gebruikte natuurlijk ook weer washi tape. Ik vind dit echt zo’n fijn product. Mijn liefde voor washi tape is groot :) Eigenlijk kan ik me bijna niet voorstellen dat ik een lay-out moet maken zonder washi….
Naast de stickers van Vintage Glam Studio maakte ik ook gebruik van sticky notes uit de Designer Desktop collectie van American Crafts. De sticky notes pijlen zijn van Hema en toevallig komt het ruitmotief ook terug in de stickers die ik gebruikt heb.

Plan With me
Ons weekend begint deze week al op vrijdag en dat kan ik met deze mooie weekend banner perfect aangeven.
We hebben een leuke plannen en de stickers van dit Mod Neutral stickervel zijn ideaal om de dingen die we gaan doen in te plannen.
Voor mijn werkdagen zitten er ook genoeg to-do lijstjes bij, waarop ik verschillende taken kan opschrijven. Lekker overzichtelijk.

Plan With Me
Zelf vind ik felle kleuren in mijn planner altijd erg mooi, maar met deze zachte kleuren ben ik ook erg blij. De combinatie met het grijs en het goud is erg chique.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *