Plan with me: week 8 2016

Nog net op het nippertje laat ik jullie mijn lay-out van deze week zien in dit Plan with me artikel. Zoals ik in het artikel over mijn nieuwe A5 planner als schreef, blijf ik mijn personal size planner gebruiken om alle afspraken gedurende de week te plannen. Deze Websters Pages Color Crush planner ga je dus zeker nog vaak voorbij zien komen op mijn site.

Plan with me
Op een Facebook groep voor planners nam ik ik een heel aantal leuke spullen van iemand over (papier, stickers, paperclips enz.) en hiermee maakte ik de lay-out van deze week.
Ik merk dat ik nog heel erg aan het zoeken ben naar mijn eigen stijl. Ik haal veel inspiratie uit foto’s op Instagram en Facebook. Dingen die ik daar zie, verwerk ik op mijn eigen manier. Langzaam aan zal ik me in een bepaalde stijl wel het meest thuis gaan voelen denk ik. Tot die tijd zie je heel veel verschillende lay-outs voorbij komen. Bereid je daar dus maar op voor :)

plan with me
De bloem op deze rechter pagina is zwaar favoriet!
Op dagen waarvan ik weet dat ik meerdere dingen te doen heb, plak ik lijstjes en “to do” stickers. Zo vallen bepaalde afspraken nog net wat meer op. Dit vind ik zelf een prettige manier van plannen, dus dat houd ik er nog even in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *