Ooglook W7 In the buff Lightly Toasted

image
Vandaag laat ik weer een ooglook zien die ik afgelopen week heb gemaakt. Ik vond het zo leuk om te doen in het vorige artikel, dat ik nu weer een hele andere look wilde laten zien.
Ik maakte deze look met het W7 In the buff Lightly Toasted palette. Dit is het laatste palette dat ik van W7 heb gekregen (dank je wel schat van een man). Sinds ik dit palette heb, gebruik ik veel meer aarde tinten in mijn ooglooks en dat bevalt heel erg goed.

Ik begin even met de basis die ik op mijn gezicht gebruik.
Onder mijn ogen en onder mijn neus heb ik wat vlekjes en die werk ik weg met de Hide the Blemish Concealer van Rimmel.
Vervolgens breng ik mijn Face it Cream foundation van Make-Up Studio aan. Deze foundation gebruik ik nu 2 weken en hij bevalt echt super goed. Heel dekkend en toch geen zwaar gevoel op mijn gezicht.
Ik poeder mijn gezicht af met Finishing Powder van Etos om eventuele glans van mijn foundation tegen te gaan.
Om mijn gezicht wat meer kleur te geven gebruik ik de Natural Bronzer van Rimmel.

image
Dan de ooglook zelf.
Alle kleuren komen uit het W7 In the buff Lightly Toasted palette.
In mijn arcadeboog breng ik de meest donkere kleur aan. Hiervoor heb ik deze keer de kleur Delilah gebruikt.
Deze kleur breng ik ook in mijn buitenste ooghoek aan en in een lijntje boven mijn wimpers. Ook maak ik met deze kleur een lijntje onder mijn oog.
Op het vrije gedeelte van mijn bewegende ooglid breng ik een lichtere kleur aan met de naam Happy. Op de foto zie je het niet zo goed, maar deze kleur heeft een hele mooie shimmer.
Onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek breng ik nog een highlighter aan. Dit is de kleur met de naam Teddy Bear.

Ik maakte mijn ooglook af met een nude oogpotlood en zwarte mascara.

2 thoughts on “Ooglook W7 In the buff Lightly Toasted

  1. Mooie kleuren! Staat je goed. Ben wel benieuwd naar het palet. Misschien kan je die de volgende keer ook op de foto zetten zodat we de kleuren kunnen zien die je gebruikt hebt. Is altijd zo handig;-)

    1. Bedankt voor de tip! Ik ga nog een keer een review over dit hele pallet schrijven. Volgende keer ga ik zeker een foto van het palet toevoegen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *