Ooglook met Urban Decay Vice3 palette

image
Spannend!!! Mijn eerste artikel over een ooglook! Ik gebruik dagelijks make-up en draag ook bijna altijd oogschaduw (dagen dat ik echt niet buiten kom daargelaten). Tot nu toe is het nooit gelukt om daar een goede foto van te maken, maar deze vond ik zelf wel aardig. Dus ik trek de stoute schoenen aan en schrijf een artikel over mijn ooglook. image
Deze ooglook maakte ik afgelopen week met mijn Urban Decay Vice3 palette.

Dit palette is echt heel mooi en op dit moment zeker 1 van mijn favorieten. Er zitten heel veel verschillende kleuren in waar je heel verschillende looks mee kunt maken en zoals ik eerder al eens schreef zijn de oogschaduws super goed gepigmenteerd.

Bij het maken van deze ooglook draag ik een smaragdkleurige blouse. In het palette zit de perfect bijpassende kleur om mijn look helemaal af te maken.

image
In mijn arcadeboog breng ik een donkerbruine kleur aan met de naam Defy. Deze vervaag ik richting mijn wenkbrauw. Ik breng dezelfde kleur ook onder mijn ogen aan.
Op mijn bewegende ooglid breng ik in de hoeken de kleur Dragon aan. Deze kleur laat ik overlopen in mijn arcadeboog. Dit is de kleur die overeenkomt met mijn blouse. Ik vind het leuk om de kleuren van mijn oogschaduw op mijn kleding af te stemmen.
Op het middelste gedeelte van mijn bewegende ooglid breng ik Last Sin aan.
Als laatste gebruik ik wat van de lichtste kleur, Bobby Dazzle, in mijn binnenste ooghoek.

Zelf draag ik nooit eyeliner, omdat dit de vorm van mijn oog niet echt ten goede komt. Bij deze ooglook kan je natuurlijk wel een eyeliner toevoegen.

image

Mijn wenkbrouwen zet ik nog wat aan met een donkerbruine poeder en ik borstel ze in model met wenkbrouwgel. Hiervoor gebruik ik de Lash & Brow gel mascara van Essence.

Ik maak mijn ooglook af met een zwarte mascara. Op dit moment gebruik ik de Volume Flash Scandaleyes Mascara van Rimmel.

image
Ik hoop dat jullie het leuk vinden om een keer een ooglook te zien op mijn blog. Ik wil dit zeker nog vaker gaan doen.

2 thoughts on “Ooglook met Urban Decay Vice3 palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *