Ooglook met het Viseart Dark Matte palette

Sinds ik het Dark Matte Palette van Viseart heb gekocht, gebruik ik het super vaak. De oogschaduws zijn echt zó fijn en de kleuren zijn ontzettend mooi door de goede pigmentatie. Het is gewoon een feest om dit palette te gebruiken.
Vandaag laat jullie een ooglook zien die ik met het Dark Matte Palette van Viseart heb gemaakt.

Ooglook Viseart Dark Matte Palette
In deze look maakte ik een combinatie van warme oranje/rode tinten met een donkere groene kleur. Een combinatie die ik normaal niet zo snel zou maken, maar ik was heel blij met het resultaat. Zo zie je maar dat je soms gewoon een beetje moet spelen met verschillende kleuren.

Ooglook Viseart Dark Matte Palette
Hier zie je de ooglook van dichtbij.

Viseart Dark Mattes
Ik gebruikte als basis in mijn arcadeboog de lichtoranje kleur uit de middelste rij (3e van links).
Mijn arcadeboog maakte ik vervolgens nog wat donkerder met de meest rechtse kleur uit de bovenste rij.
Vervolgens bracht ik een donker groene kleur uit de onderste rij (3e van links) aan op mijn bewegende ooglid en dan met name op het gedeelte richting mijn binnenste ooghoek.
Mijn buitenste ooghoek zet ik nog wat extra aan met de bruinrode kleur uit de bovenste rij (3e van links). Deze kleur breng ik aan met een pencilbrush, waarbij ik de kleur ook nog wat door laat lopen in mijn arcadeboog. Zo breng ik wat extra diepte aan.

Ooglook Viseart Dark Matte Palette
Deze laatste bruinrode kleur breng ik ook onder mijn onderste wimperrand aan.
Om de ooglook af te maken gebruik ik de Black Kajal Eyeliner van Makeup Revolution op mijn waterlijn en mijn Mary-Lou Manizer als highlighter op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek.

Ooglook Viseart Dark Matte Palette
Dit is mijn volledige look. De overige producten die ik gebruikte zijn:
– Estée Lauder Perfectionist Foundation
– MAC Pro Longwear concealer
– Smashbox, 24 hour Photo Finish Shadow Primer
– Rimmel natural bronzer
– W7 Bronze & Glow palette
– Anastasia Beverly Hills Brow Wiz
– MAC lipstick in de kleur Twig
– Hema 3D Effect Volume mascara
– The Balm Mary-Lou Manizer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *