NYX HD Photogenic concealer

Concealer, ik kan niet meer zonder. Elke dag draag ik concealer op de huid onder mijn ogen, mijn neus, kin en voorhoofd.
Al maanden gebruik ik de MAC Pro Longwear Concealer en daar ben ik heel tevreden over. Toch wilde ik ook wel eens een andere concealer proberen en na alle goede reviews van de NYX HD Photogenic Concealer te hebben gelezen was ik erg nieuwsgierig geworden. Daarnaast is de NYX HD Photogenic Concealer ook nog eens heel erg budgetproof.

NYX HD Photogenic Concealer
Ik kocht de kleur Porcelain, wat de lichtste kleur is. Met een concealer die wat lichter van kleur is dan je eigen huid kun je bepaalde delen van je gezicht wat oplichten. Hierdoor zie je er wat meer wakker uit en komt de structuur van je gezicht beter naar voren. Een dubbele werking, want je gebruikt een concealer natuurlijk op de eerste plaats om de donkere huid onder je ogen te verbergen.
De NYX HD Photogenic Concealer zit in een doorzichtige huls met een zwart opschrift en heeft een zwarte dop. Een prima verpakking. Strak en simpel. De concealer breng je aan met een spons applicator, wat ik wel heel prettig vind werken.

NYX HD Photogenic Concealer
De NYX Photogenic Concealer is een luchtig aanvoelende concealer. Hij is wat dikker/romiger dan bijvoorbeeld de MAC  Pro Longwear Concealer.

NYX HD Photogenic Concealer
Wat me bij het swatchen opvalt is dat deze concealer wat droog aanvoelt en er ook droog uit ziet bij het uitsmeren.
Ik blend mijn concealer altijd met een beautyblender of Real Techniques Miracle Complection Sponge. Dat heb ik na het aanbrengen op de huid onder mijn ogen bij deze NYX concealer ook gedaan.

NYX HD Photogenic Concealer
Hier zie je hoe de NYX HD Photogenic Concealer eruit ziet om mijn gezicht en dan met name onder mijn oog. Niet zo fraai……
Mijn verwachting van deze concealer lag heel erg hoog, omdat ik verschillende reviews had gelezen waarbij hij in hele positieve zin met de MAC Pro Longwear concealer werd vergeleken.
Helaas kan hij mijn verwachtingen niet waar maken. Bij mij gaat deze NYX concealer ontzettend in mijn fijne lijntjes zitten, waardoor het gigantische rimpels lijken. Nee, hier word ik niet blij van.

NYX HD Photogenic Concealer
Heel erg jammer, maar de NYX HD Photogenic Concealer gaat niet tot mijn favorieten behoren.
Ik kan me voorstellen dat hij voor (jonge) mensen zonder fijne lijntjes wel fijn kan zijn. De dekking is namelijk wel heel erg prima.

De NYX HD Photogenic Concealer is voor € 6,95 te koop bij Douglas.

2 thoughts on “NYX HD Photogenic concealer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *