Nieuwe CCO Shellac kleurtjes

image
In de lente draag ik, zoals waarschijnlijk vele met mij, andere kleuren nagellak/shellac dan in de winter. Ik vind de wat lichtere kleuren dan net wat mooier staan. Ik kocht daarom 3 nieuwe kleuren van de CCO Shellac, waarvan ik er alvast 1 heb uitgeprobeerd.image
Ik gebruik inmiddels alleen nog maar Shellac op mijn vingernagels en zou echt niet meer zonder kunnen. Wat een gemak!! De CCO Shellac is mij zo goed bevallen, dat ik met een gerust hart voor 3 nieuwe kleuren ging.
Ik kocht: Iced Coral, Mint Convertible en Dessert Poppy.
Dessert Poppy heb ik ook van CND en binnenkort zal ik jullie een vergelijking tussen deze twee laten zien. Dit is trouwens echt mijn favoriete lente/zomer kleur.

image
Als eerste probeerde ik Mint Convertible. Deze dekt prima in twee lagen, zoals ik elke ander Shellac ook gebruik. De CCO Shellac blijft bij mij net zo lang zitten als de Cnd Shellac. Ik heb wel nog steeds het gevoel dat de CCO lak dikker is. Je moet dus wat zuiniger zijn met lakken, anders krijg je al snel ophopingen.

image
Ik vind de Mint Convertible een echte lente kleur die verrassend makkelijk te combineren is en ben dus ook super blij hem in mijn collectie heb.

De CCO Shellac is voor €9,95 te koop via www.shellac4u.nl. Mijn ervaring met deze webshop is tot op heden heel erg goed.

6 thoughts on “Nieuwe CCO Shellac kleurtjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *