Nieuwe beauty wishlist

Beauty wishlist

Eergisteren is het “gewone” leven voor ons weer begonnen. De eerste werkdag na de vakantie is altijd even doorbijten. Toen ik op die eerste dag aan het begin van de avond op de bank plofte, besloot ik te ontspannen doormiddel van het maken van een beauty wishlist. Ik vertel je vandaag welke dingen op mijn lijstje staan. 

Ik heb helemaal de smaak te pakken als het om highlighters gaat. De zomer is echt perfect voor het dragen van een highlighter, ook als je verder weinig tot geen make-up draagt.

Op mijn lijstje staan de Mary-Loumanizer van The Balm en de limited edition highlighter van Becca, de Champagne Pop. Deze laatste is ontwikkeld door èèn van mijn favoriete Youtubers, Jaclyn Hill.

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik nu het Anastasia Beverly-Hills wenkbrauwpoeder. Dit product vind ik erg fijn en daarom wil ik ook wel eens de Brow Wiz van dit merk gebruiken. Ik hoor er eigenlijk alleen maar positieve dingen over en daarom staat dus ook op mijn lijst.

Ik heb ook nog twee producten van MAC op mijn lijst staan. De eerste is een blush met de naam Melba. Dit is een een hele zachte perzikkleur die me heel mooi en subtiel lijkt om dagelijks te dragen.
Ook heb ik een oogschaduw van MAC op mijn lijst staan. Dit is een oogschaduw uit de Pro collectie met de naam Shroom. Shroom is een beige oogschaduw met shimmer, wat perfect is voor in je binnenste ooghoeken en op je wenkbrauwbot.
Beauty WishlistAls laatste heb ik de Bobbi Brown Shimmer Brick in Sunset Pink op mijn lijst staan. Dit is een Shimmer Brick die op dit moment te koop is als limited edition. Denk dat deze eigenlijk geen uitleg nodig heeft. De kleuren zijn prachtig en eigenlijk wil je elke Shimmer Brick gewoon hebben!

Ik vind het echt ontspannend om zo’n lijstje te maken en websites af te struinen. Hebben jullie nog producten op je wishlist staan?? Welke zijn dit?

One thought on “Nieuwe beauty wishlist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *