Nailart, dat valt niet mee

image

Nailart op nagels vind ik echt super mooi. Als het tenminste niet te veel poppenkast is. Het maken van mooie nailart is echt niet zo makkelijk als sommige nahelstylisten met veel ervaring het doen lijken. Dus er zit niets anders op dan heeeeeel veel oefenen. Nou vind ik dat helemaal niet erg en daarom ben ik gister aan de slag gegaan.

Ik heb best wat ervaring op het gebied van tekenen en schilderen, maar het maken van een bloemetje met een striper is best moeilijk.

Op de foto zie je een aantal van de producten die ik heb gebruikt om te oefenen.

-nagelwiel (wiel met nepnagels die ik gelakt heb)

-stripers (nagellak met een heel dun kwastje)

-dottingtool (Soort pen met een kogelpuntje om mooie stipjes mee te maken)

Ik ben behoorlijk perfectionistisch, dus ik laat het resultaat zien als ik er een beetje tevreden over ben :)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *