Nailart 3 Cnd Shellac Red Baroness

image

Opnieuw maakte ik een nailart op mijn nagels met  Shellac Red Baroness.

Deze keer gebruikte ik de gouden lak van China Glaze uit de Be Bright collectie om mijn nageltoppen te lakken. Hierdoor lijkt het alsof ik mijn nagels in gouden verf heb gedoopt. Deze gouden lak is echt super mooi. Je kunt de schittering op de foto niet goed zien, maar die is echt prachtig. Ben blij dat ik dit setje van China Glaze heb gekocht. Nu ben ik helemaal benieuwd geworden naar de andere lakken uit deze collectie. Die ga ik zeker snel proberen :)

image

De nailart maakte ik af door zwarte stipjes tegen de nagelriem aan te plaatsen. Dit deed ik met zwarte verf en een dottingtool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *