Nagelversterking met gel

imageOnder het tabblad “over mij” heb ik het al eens opgebiecht, ik heb heel lang nagels gebeten. Alleen wanneer ik nagellak of shellac draag bijt ik geen nagels. Goede reden om je nagels altijd gelakt te hebben hé!
Mijn nagels zijn, onder andere door het bijten, niet zo sterk. Ze scheuren heel snel en dat vind ik natuurlijk zonde.
In mijn cursus nagelstyling leer ik hoe ik natuurlijke nagels kan versterken met gel. Ik heb mijn eigen nagels nu voor de tweede keer gedaan en ben er heel enthousiast over. Mijn nagels groeien echt beter en zijn veel steviger.

imageNa de versteviging heb ik nog nagellak aangebracht. Ik heb gekozen voor een lakje van Essence met de kleur: Roller Coaster. Hier overheen heb ik een glitterlak van Essence aangebracht. Deze komt uit de Rock Out  collectie die nu verkrijgbaar is. Ik vind het zelf een erg mooie combinatie. Ik wil er ook nog een nailart op maken, maar die volgt waarschijnlijk morgen.
Wat ik wel nog even wil vermelden is de structuur van de glitterlak uit de Rock Out collectie. Het is een beetje lastig te omschrijven, maar ik vind het een beetje gelatineachtig aandoen. Daardoor vind ik het zelf niet fijn aanbrengen. Toch is het eindresultaat wel mooi, dus misschien moet ik er gewoon maar aan wennen.

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *