Mini beauty shoplog

Jaaaaa, ik ben er nog……. Pfff wat een drukke werkweek heb ik achter de rug. Ontzettend balen dat er dan geen tijd overblijft om te bloggen. Er zijn nog zoveel dingen waar ik over wil schrijven en dan is het extra frustrerend als de tijd ontbreekt. Vandaag heb ik een mini beauty shoplog voor jullie en volgende week hoop ik wat meer tijd te hebben voor nieuwe reviews/artikelen.

Over naar de shoplog. Vorig weekend ben ik een middagje naar Eindhoven geweest en heb ik wat leuke nieuwe dingen gekocht. Die wil ik jullie in een korte shoplog laten zien. Natuurlijk ga ik in andere artikelen nog uitgebreider over deze producten schrijven, maar dat snapten jullie vast allang.
mini shoplog
Liftselfie :) Doe ik eigenlijk nooit, maar eens moet de eerste zijn hahaha! Ik draag hier mijn favoriete leren jasje. Daar kun je eigenlijk nooit de fout mee ingaan, vind ik. Oh, en mijn Iphone 6+ bevalt echt super goed.

mini beauty shoplog
Het shoppen moest natuurlijk even onderbroken worden met een Pumpkin Spice Latte van Starbucks. Ik ben echt zo verslaafd hieraan. Niet echt handig calorieën technisch gezien……… Dus!
Ik kocht bij Zara een zwarte pantalon, een shirt, een geruite blouse en nog twee andere blousejes. Bij h&M scoorde ik ook nog een jeans. Altijd fijn als je in een korte tijd veel leuke kleren kunt kopen die ook nog eens passen. Dat werkt bij mij tenminste heel lekker door in mijn humeur van die dag.

Bij de Bijenkorf en Douglas kocht ik make-up en verzorgingsartikelen waar ik heel blij mee ben. Kijk je mee?

mini beauty shoplog
Ik kocht van Estée Lauder een potje Advanced night repair eye, omdat ik dit product gewoon top vind.
Voor mijn lippen kocht ik een potje Rosebud Salve. Deze had ik nog nooit geprobeerd en binnenkort ga ik hier een review over schrijven. Houdt mijn blog dus in de gaten als je benieuwd bent naar mijn mening over deze “wonder zalf”.
Als je een Douglas card hebt, krijg je nu een mooie korting op de Anastasia Brow Wiz. Iedereen die het gebruikt is er super enthousiast over en daarom wilde ik hem zelf ook proberen. Ik gebruik nu het wenkbrauwpoeder van Anastasia en dat bevalt heel erg goed.
Ook kocht ik nog een aantal producten bij MAC. Wat mij betreft blijft dit toch één van de mooiste make-up merken. Deze keer kocht ik het alom befaamde 217 blending penseel, het prep & prime transparent finishing powder en een satin lipstick in de kleur amorous.

Zoals je ziet heb ik mezelf goed verwend!! Wat is (beauty)shoppen toch leuk hé!

2 thoughts on “Mini beauty shoplog

  1. Heerlijk!! Shoppen en wat een fijne producten heb je gekocht! De wenkbrauw potlood gaat ook hier aangeschaft worden met de kortingsbon maar net als jij nog geen tijd voor gehad:-) Naar je kleding ben ik ook wel benieuwd, ga je daar ook een artikel aan wijden? Zou ik leuk vinden! Goed weekend en kom lekker bij van de drukke week X

    1. Ja, zo’n korting kun je niet laten schieten hè! Ben benieuwd wat jij ervan zult vinden.
      Denk niet dat er een artikel over de kleding komt… Vind ik toch wat lastiger om te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *