Mijn moederdag 2015

image
Gister was het natuurlijk moederdag. Dat kan je bijna niet ontgaan zijn, want op social media regende het moederdag berichtjes. Als dochter van een schat van een moeder en als moeder van een kleine deugniet, kan ik deze dag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. 
Het leek me leuk een extra artikel op mijn blog te plaatsen over moederdag, omdat ik ook een aantal leuke beauty gerelateerde cadeautjes kreeg.

image
En die cadeautjes werden op bed uitgepakt. Toch een beetje zoals het hoort vind ik en vooral ook erg gezellig. Kay hielp natuurlijk met uitpakken haha.

image
Vervolgens aten we ons ontbijt, wat door man en zoon werd klaargemaakt, op in bed. Ik at een croissantje met kaas en jam en ook nog een broodje met hagelslag. Lekker!!!!

image
Mijn eerste zelfgemaakte cadeau van Kay! Op de peuterspeelzaal maakte hij dit sieraden schaaltje. Hoe mooi is dat! Compleet met gekleurde macaroni’s :)

image
Samen met papa knutselde hij ook nog een spiegel met een lief versje. Daarnaast kreeg ik ook nog het W7 bronzing en highlighter palette, een fashion cheque en het Sigma Warm Neutrals palette!!
Van de make-up palettes zien jullie snel reviews terug. Ik heb ze meteen gebruikt en kan niet wachten om er uitgebreider over te schrijven.

image
Als je mij volgt op Instagram heb je het misschien al gezien, maar dit was mijn moederdag look. Ik gebruikte dus mijn nieuwe make-up en droeg de pumps die ik pasgeleden kocht.

image
We gingen eerst naar mijn schoonouders. Wat een heerlijk weer was het zeg! We liepen even naar het speeltuintje om de hoek, waar Kay zich heerlijk vermaakt heeft.

image
Vervolgens gingen we door naar mijn ouders. Ook weer lekker buiten in de zon, maar nu met een wijntje erbij. Proost!

Ik had een super fijne en vooral relaxte moederdag. Ik ben ontzettend verwend, maar heb vooral genoten van het fijne samen zijn en het warme zonnetje.

2 thoughts on “Mijn moederdag 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *