Micheal Kors, Jet Set Travel Medium Saffiano Leather Tote

image
Jullie konden al lezen over mijn avonturen om deze tas te kopen via Marktplaats. Daar wil ik geen woorden meer aan vuil maken. Vandaag een artikel over deze prachtige tas waar ik super blij mee ben!
image
Ik had mijn oog al een tijd geleden laten vallen op de Michel Kors, Jet Set Travel Medium Saffiano Leather Tote, zoals hij officieel op de website van Michael Kors wordt genoemd.
Een grote tas heeft altijd mijn voorkeur, aangezien ik in een kleine tas altijd ruimte tekort kom. Ik heb meestal maar 1 tas in gebruik, want ik vind het wisselen van al mijn spullen erg vervelend. Hierdoor moet hij dus praktisch zijn, zodat ik hem ook kan gebruiken wanneer ik ga werken en bijvoorbeeld documenten wil meenemen. Deze tas is voor mij werkelijk ideaal!! En daarnaast ook nog eens ontzettend mooi, vind ik.

Dit zijn de maten van de Jet Set Travel Tote:
Lengte schouderriem: 48 cm
Hoogte: 28 cm
Breedte: 46 cm
Diepte: 15 cm

image
De tas heeft het model van een shopper. Het middenvak is volledig met een rits af te sluiten en dat geeft me een veilig gevoel. Ik wil niet bang hoeven zijn dat er kostbare dingen uit mijn tas kunnen worden gegraaid. Dit middenvak is ook te gebruiken voor een Macbook, maar die heb ik meestal niet in mijn tas zitten.
Door het middenvak wordt de tas als het waren in tweeën gedeeld. Aan beide kanten is een open ruimte om spullen op te bergen. Ook is zijn er aan allebei de kanten nog zijvakjes gemaakt. Eén daarvan is af te sluiten met een rits en dat is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld je portemonnee. In de andere zijvakje kan je onder andere je mobiel opbergen.
Zoals je kunt lezen bestaat de tas uit heel veel vakken en dat maakt hem lekker overzichtelijk. Niet geheel onbelangrijk voor zo’n grote tas!

image
Ik heb gekozen voor een zwarte tas, omdat ik dit de fijnste kleur vind voor een handtas. Deze kleur is voor mij het meest makkelijk te combineren. En als ik dan een dure tas koop, dan wil ik hem wel makkelijk kunnen gebruiken natuurlijk.

De Jet Set Travel Tote is gemaakt van Saffiano leer. De volgende informatie vond ik over deze leersoort op internet:
Saffiano leer is een stevige duurzame leersoort dat ook door bijvoorbeeld een groot modehuis als Prada veel wordt gebruikt om de mooiste tassen te maken. Je kan saffiano leder herkennen aan de diagonaal gestreepte afwerking. Het leer wordt behandeld met een soort wax zodat het beter bestand is tegen krassen en bepaalde weersomstandigheden.

Ik ben echt in de 7e hemel met deze tas en ik vond het leuk om dit met jullie te kunnen delen.

De Jet Set Medium Saffiano Leather Tote is voor € 295,00 te koop bij o.a. Bijenkorf en officiële Michael Kors verkooppunten.

3 thoughts on “Micheal Kors, Jet Set Travel Medium Saffiano Leather Tote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *