Michael Kors Quinn handtas

Vandaag een keer geen beauty artikel. Ik wil jullie namelijk graag mijn nieuwe favoriete handtas laten zien. Vorige week kocht ik deze Michel Kors Quinn handtas en ik ben er super blij mee! Omdat hij zo mooi is mag ie vandaag even in de spotlight :)
Michael Kors Quinn
Micheal Kors maakt prachtige handtassen en na het kopen van mijn Jet Set Travel Medium Tote ben ik helemaal verkocht aan deze designer.
Mijn Jet Set schoudertas gebruik ik nog iedere dag als ik ga werken, want daar is hij ideaal voor. Ik kan er super veel in meenemen, ook voor mijn afspraken buiten de deur.

Michael Kors Quinn
Op de dagen dat ik niet werk, vind ik mijn Jet Set schoudertas eigenlijk net wat te groot. Daarnaast is een schoudertas voor deze praktisch ingestelde jonge moeder gewoon niet altijd even handig. Want, het ziet er natuurlijk heel classy uit, maar met aan je ene hand een kind en in je andere hand een tas is het lastig boodschappen doen kan ik je zeggen. Maar goed, ik dwaal af.

Michael Kors Quinn
Mijn nieuwe Michael Kors Quinn handtas heeft dus wel een praktische schouderband, die ook nog eens heel mooi is afgewerkt met aan de uiteinden goudkleurige schakeldetails. Ook de sluitingen en overige metalen details van deze tas zijn goudkleurig. Dit maakt de uitstraling van de tas extra chique vind ik.

Michael Kors Quinn
Hier zie je zo’n prachtig detail aan het uiteinde van de schouderband. Tot in de puntjes is deze tas afgewerkt.

Michael Kors Quinn
Deze Michael Kors Quinn handtas is uitgevoerd in stevig saffianoleer. Mijn ervaring met deze leersoort is dat die er super mooi uit blijft zien, ook bij zeer intensief gebruik.
De Quinn handtas is 22cm hoog en 30cm breed en daarmee heeft hij voor mij het ideale formaat om dagelijks te gebruiken. Ik kan er mijn portemonnaie, telefoon, sleutels en nog wat andere onmisbare items (lees: toetenpoetsers en een extra setje ondergoed voor de kleine) in meenemen. Zonder schouderband is het ook een plaatje om mee te nemen tijdens een avondje uit.

Ik ben als een kind zo blij met mijn nieuwe handtas en elke keer als ik hem kan gebruiken maakt mijn hart een sprongetje. Worden jullie ook zo blij als je een nieuwe handtas gebruikt??

De Michael Kors Quinn Handtas is o.a. te koop bij de Bijenkorf, waar hij €350,- kost.

One thought on “Michael Kors Quinn handtas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *