Memorie planning

Afgelopen week ben ik opnieuw in de weer geweest met mijn Carpe Diem planner van Simple Stories. Deze planner gebruik ik voor Memorie planning. Ik vind het super leuk om terug te kunnen bladeren en aan de hand van foto’s te kunnen zien wat ik in een bepaalde week heb gedaan.

memorie planning
Ik maakte een lay-out op twee pagina’s, waarop alle dagen van de week staan. Voor de foto van mijn vader en Kay maakte een extra insert. Ik wilde deze foto perse aan deze week toevoegen, maar hij was te groot om in mijn lay-out te verwerken. Ik wil er ook nog tekst bij kunnen schrijven en daar zou dan te weinig ruimte voor overblijven. Door een insert toe te voegen heb ik wat extra ruimte gecreëerd.

memorie planning
Ik koos frisse, vrolijke kleuren die me doen denken aan de lente. Van mij mag die vandaag nog beginnen!! Deze week was behoorlijk regenachtig en daar vond ik helemaal niks aan.

memorie planning
Om deze lay-out te maken gebruikte ik, naast mijn favoriete product washi-tape, verschillende stukjes scrapbook papier. Van sticky notes die ik vorige week kocht bij het kruidvat maakte ik pageflags.
De verschillende tekststickers die ik heb gebruikt zijn van Me&My Big Ideas.

One thought on “Memorie planning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *