Meet Mary-Lou Manizer van The Balm

Mary-Lou Manizer
Ze is bekend én ze is populair deze Mary-Lou Manizer van The Balm. Ook al heeft elke zichzelf respecterende beautyblogger al over deze highlighter geschreven en ben ik er zooooooooo (te) laat mee, ik wil toch graag een artikel aan haar wijden.
Mary-Lou Manizer
Want O wat is ze mooi!!! Deze honing gouden highlighter van The Balm is duidelijk niet voor niets immens populair.

Mary-Lou Manizer
De verpakkingen van The Balm vind ik erg origineel. Al kan ik me wel voorstellen dat ze smaak gevoelig zijn. Niet iedereen zal er direct mee weglopen. De pin-ups die ze gebruiken vind ik stoer en tegelijk meisjesachtig. Ik vind ze heel erg leuk! Het doosje van de Mary-Lou Manizer is verder zilverkleurig met aan de binnenkant van het deksel een spiegel en het voelt stevig aan.

Mary-Lou Manizer
Zoals ik al schreef heeft de Mary-Lou Manizer een honing gouden kleur en die zie je ook terug als je de highlighter op je huid aanbrengt. Deze highlighter is heel zacht van structuur en er komt super veel pigment vanaf. Hier moet je wel even rekening mee houden, want je brengt al snel te veel aan. Tenminste, ik vind het dan te veel….
Wat ik mooi vind aan deze highlighter is de glans. Die is niet uitgesproken goud en is hierdoor echt voor heel veel huidtinten geschikt, volgens mij.

Mary-Lou Manizer
Mooi hè!!! Ik moet eerlijk toegeven dat deze Mary-Lou Manizer van The Balm per direct mijn favoriete highlighter is geworden. Deze highlighter geeft mijn huid echt een natuurlijke glow.

Ik bestelde mijn Mary-Lou Manizer bij The Make Up Spot voor €21,50. Er zijn meerdere webwinkels die de highlighters van The Balm verkopen, maar door haar populariteit is de Mary-Lou Manizer regelmatig uitverkocht.

One thought on “Meet Mary-Lou Manizer van The Balm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *