Makeup Revolution Highlighter in Pink Lights

Makeup Revolution Highlighter
Vorige week liet ik jullie al zien dat ik een nieuwe highlighter van Makeup Revolution kocht toen ik op Mallorca was. Na het regenachtige weer van de afgelopen dagen heb ik gekozen voor de zonovergoten foto’s die ik op Mallorca maakte. Even dat gevoel weer naar boven halen en hopen dat we de komende dagen hier in Nederland ook weer lekker weer krijgen.
Vandaag laat ik jullie de Makeup Revolution Highlighter in Pink Lights wat uitgebreider zien. Kijk je mee?
Het merk Makeup Revolution heeft 3 losse highlighters in hun collectie, waarvan de Golden Lights Highlighter het meest bekend is als dupe van Nars Albatros.
Ook is er nog een Peach Lights Highlighter, waarvan ik eerst dacht dat ik die erg mooi zou vinden. Bij het swatchen vond ik hem erg koel uitvallen en om die reden heb ik hem niet meegenomen.

Makeup Revolution Highlighter
Ik koos dus de Makeup Revolution Highlighter in Pink Lights. Op deze foto zie je een swatch in de volle zon. Dat knalt er vanaf hè!! Net zoals die muggenbult op mijn hand trouwens haha. Niet normaal die muggen op Mallorca…….. Mijn hand was bijna twee keer zo dik.

Makeup Revolution Highlighter
De Pink Lights highlighter geeft net als de Golden Lights highlighter flink wat pigment af en je hebt daarom niet veel product nodig voor een mooi resultaat. De Makeup Revolution Hightlighters hebben een super mooie glans, precies zoals een highlighter moet zijn. Geen glitters, maar een mooie glow.
Op de foto hierboven zie je hoe de Pink Lights Highlighter eruit ziet op mijn gezicht en in combinatie met de rest van mijn make-up.

De Makeup Revolutions Highlighter in Pink Lights is absoluut een mooie toevoeging aan mijn highlight collectie.

Je koopt de Makeup Revolution Highlighters voor €3,79 online bij o.a. Make-Up Musthaves.

One thought on “Makeup Revolution Highlighter in Pink Lights

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *