I Heart Makeup Blushing Hearts

Mijn ervaringen met de Goddess of Love highlighter van I Heart Makeup is heel erg positief. Toen ik bij Kruidvat de Blushing Hearts zag liggen, wist ik meteen dat ik er daar ook 1 van wilde proberen.

Blushing Hearts
De Blushing Hearts zien er schattig uit door roze hartvormige verpakking. Het is een kartonnen doosje dat boven verwachting stevig aanvoelt. De verpakking kent verder weinig poespas. Ik vind wel dat je ziet dat het hier om een budget product gaat. Wat helemaal niet erg is natuurlijk! Het gaat uiteindelijk om de inhoud. In dit geval tenminste wel ;-)

Blushing Hearts
De Blushing Hearts zijn baked blushes en ze zijn allemaal opgebouwd uit drie verschillende kleuren. Ik koos voor de blush met de naam Peachy Keen Heart. Deze sprak mij het meest aan.
Zoals je ziet bestaat dit Blushing Heart uit roze/perzik en brons tinten.

Blushing Hearts
Aan de binnenkant van het doosje zit een plastic malletje waarin de baked blush vast zit. Op de foto zie je het niet zo duidelijk maar als je de blush bij daglicht bekijkt zie je een mooie subtiele glans.

Blushing hearts
De Peachy Keen Heart blush is een mooie subtiele kleur blush. Hij geeft, als je hem swatcht, een bronzen/peachy kleur af. De naam is goed gekozen dus! Ik heb bij de swatch alle kleuren van dit Blushing Heart met elkaar vermengd. De kleuren zou je natuurlijk ook los van elkaar kunnen gebruiken, maar dan moet je wel een hele kleine blush kwast gebruiken. Ik ga dat in elk geval niet doen.
Op de rechter swatch zie je ook de subtiele glans terug. Erg mooi!

Voor mij is deze Blushing Hearts blush een mooie toevoeging aan mijn collectie voor dagelijks gebruik. Voor een avondje uit vind ik hem net wat te subtiel al kan hij bij een heftige ooglook wel weer mooi staan.

Ben je op zoek naar een mooie warme kleur blush die ook nog eens budgetproof is, dan zou ik zeker eens naar het Blushing Heart in Peachy Keen van I Heart Makeup kijken.

De I Heart Makeup Blushing Hearts zijn bij Make-up Musthaves.nl te koop voor €6,99 per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *