Make-Up Studio Vip Night

image
Vorige week vrijdagavond was het Vip Night bij de winkels van Make-Up Studio. Toen ik de uitnodiging in mijn mailbox zag, hoefde ik niet lang na te denken. Hier moest ik naartoe!
Tijdens de Vip Night kregen vaste klanten tot 20% korting op hun aankopen en daarnaast ook nog een cadeautje. En een cadeautje is altijd welkom, toch?!

Ik ga altijd naar de winkel in Eindhoven, waar super lieve en behulpzame dames werken. Het was erg druk tijdens de Vip-Night, dus ik heb in de winkel zelf geen foto’s gemaakt.
In de winkel stonden allemaal glaasjes drinken en schaaltjes met lekkers. Alle medewerkers waren druk met het helpen van klanten en er werd volop make-up uitgetest.

image
De reden dat ik naar de Vip Night wilde was vooral het kopen van een nieuwe foundation. Ik gebruik nu al een tijdje de Face-It foundation en die bevalt zo goed dat ik een nieuw exemplaar wilde kopen.
Tja, en als je er dan toch bent, dan belanden er zo nog wat meer dingen in je mandje……

image
Ik heb me wel ingehouden, want ik de winkel van Make-Up Studio ben je gewoon nooit uitgekocht.
Uiteindelijk ben ik naast de foundation voor een nieuwe concealer, een shaping poeder, een baked oogschaduw en een nieuw penseel gegaan. De lipgloss was het cadeautje tijdens de Vip Night.

image
Ik ben echt heel blij met mijn aankopen en inmiddels ben ik deze producten al aan het gebruiken. De reviews zullen dus ook niet lang op zich laten wachten.

De winkels van Make-Up Studio zijn gevestigd in Amsterdam, Den-Haag en Eindhoven. Als make-up liefhebber moet je zeker een keer een kijkje gaan nemen mocht je in de buurt zijn.

3 thoughts on “Make-Up Studio Vip Night

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *